Combis i HT napravili IT sustav požeskom APP-u

Regionalni sistem integrator Combis, u suradnji sa svojom matičnom tvrtkom HT-Hrvatskim Telekom, za požešku tvrtku APP implementirao je novi informatičko-tehnološki (IT) sustav zasnovan na Microsoft virtualizacijskim tehnologijama.

Cjelovito rješenje uključuje potpunu IT infrastrukturu, kao i nove tehnologije te poslovne servise koji omogućuju veću produktivnost, fleksibilnost i kontinuitet poslovanja, navodi se u priopćenju. HT i Combis izgradili su IT sustav koji, uz optimalnu investiciju, u potpunosti zadovoljava poslovne potrebe APP Požega. Novim IT sustavom dobili smo i nove IT servise koji predstavljaju značajno unapređenje u odnosu na prethodnu uslugu te svakako osiguravaju platformu za veću produktivnost, kazao je Domagoj Galić, voditelj IT-a požeške tvrtke.

Cjelovito rješenje uključuje i zaštitu podataka te funkcionalnosti sustava, kao i adekvatan nadzor svih elemenata IT infrastrukture i servisa, što administratorima omogućuje kvalitetniji uvid u stanje sustava.

Ovakvo rješenje idealno je za tvrtke koje imaju manje od sto korisnika IT sustava, odnosno one kojima je potrebno do desetak virtualnih poslužitelja. Naime, uz relativno malu investiciju, APP je dobio dugoročno stabilnu i lako proširivu platformu na koju u potpunosti može osloniti svoje poslovanje u budućnosti, rekao je Goran Car, direktor Sektora sistemske podrške i integracije u Combisu. 

Ovo je jedan od prvih projekata u kojem je do izražaja došao integrativni moment HT-a i Combisa. HT i Combis, ovisno o specifičnim potrebama koje poslovanje neke tvrtke diktira, mogu isporučiti cjelovito komunikacijsko-informatičko rješenje po sistemu „ključ u ruke“ te osigurati usluge kompletnog održavanja sustava, zaključuje se u priopćenju. (Hina/HT)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox