Crkva u Travnom i Arena Zagreb u top 5 građevina svijeta

Projekt crkve sv. Luke evanđelista u Travnom u Novom Zagrebu, arhitekata Romana Vukoje i Roberta Križnjaka, te športski centar Arena Zagreb, autorskog tima UPI 2M, ove su godine uvršteni u finalni izbor pet najljepših građevina iz cijelog svijeta za 2010. u natječaju jednog od najčitanijih svjetskih internetskih portala za modernu arhitekturu "ArchDaily".

 

Zahvaljujući glasovima posjetitelja portala, koji su za arhitektonske projekte nominirane u 14 kategorija glasovali tijekom siječnja, izabrano je pet finalista u svakoj kategoriji, a hrvatski projekti u kategoriji sakralne arhitekture te športskih građevina ušli su među pet finalista za najljepšu građevinu 2010.

Glasovati za svog favorita među 70 finalnih projekata mogu svi posjetitelji portala "ArchDaily" do 13. veljače, ali samo jedanput na dan za isti projekt. Pobjednici u svakoj od pojedinih kategorija bit će proglašeni 15. veljače.

Jedan od glasača dobit će za nagradu iPad, a svaki od pobjednika, arhitekata ili ureda u pojedinoj kategoriji, koji dobije najviše glasova čitatelja portala dobit će vrijedan pisač HP Designjet T2300 eMFP te promociju na stranicama portala i u medijima. (Hina/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox