Croatia Airlines novi je partner e-Dječje kartice „Mudrica“

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, novi je partner e-Dječje kartice „Mudrica“ i od danas do 25. lipnja 2021. godine svim korisnicima kartice omogućuje popust od 10 posto prigodom kupnje aviokarata.


Popust se može ostvariti korištenjem promo koda Croatia Airlinesa prigodom kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr, preko telefona Kontakt centra Croatia Airlinesa ili na drugim prodajnim mjestima tvrtke u Hrvatskoj. Promo kod je dostupan na interaktivnoj karti mobilne aplikacije „Mudrica“ i njegovim se korištenjem ostvaruje popust na cijenu aviokarata za domaće i međunarodne letove koje obavljaju zrakoplovi Croatia Airlinesa, dok se pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju u punom iznosu.

 

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik s velikim se zadovoljstvom uključio u hvalevrijedan projekt e-Dječja kartica Mudrica kako bi uslugu zračnog prijevoza još više približio djeci i obiteljima. Potpisivanjem današnjeg sporazuma dodatno potvrđujemo svoju društvenu odgovornost i vjerujem da će najmlađi članovi našeg društva i njihove obitelji prepoznati vrijednost ovog zajedničkog proizvoda te da će u velikoj mjeri koristiti popuste na zrakoplovne karte, koji su im na raspolaganju za sve naše domaće i međunarodne letove - rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

 

E-Dječja kartica “Mudrica” projekt je Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, koja je javnosti dostupna od 21. prosinca 2020. godine. „Mudrica“ je aplikacija za mobilne uređaje namijenjena roditeljima, skrbnicima i udomiteljima s najmanje jednim djetetom do 18. godine života, a trenutno broji preko 80 partnera koji svojim uslugama pružaju povoljniji pristup robama i uslugama. 

 

Sretna sam što ćemo obiteljima s djecom putovanja učiniti pristupačnijima. Iznimno smo zahvalni svim postojećim partnerima koji su prepoznali važnost  poboljšavanja obiteljskog standarda te se veselimo svim budućim partnerima koji će doprinijeti procesu implementiranja e-Dječje kartice kao pronatalitetne mjere za one kojima je najpotrebnije – roditelje i djecu - ističe državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić.

 

Popis partnera i informacije o pogodnostima i popustima dostupne su na web stranici Mudrice https://www.e-djecjakartica.hr/.

PS/AK

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox