Cromaris formirao novu, tročlanu Upravu

Cromaris, vodeći hrvatski i šesti proizvođač brancina i orade u svijetu, koji posluje u sastavu Adris grupe, današnjom odlukom Nadzornog odbora dobio je novu, tročlanu Upravu tvrtke.


Predsjednikom Uprave imenovan je Ivan Leko, dok su za članove Uprave imenovani Dane Desnica i Giuseppe Virzì. Dosadašnji pak direktor tvrtke, Goran Markulin, ostaje raditi u sustavu Adrisa kao savjetnik novoizabrane Uprave Cromarisa.

Kao što stoji u obrazloženju, Adris grupa je od osnutka Cromarisa 2009. godine u razvoj Cromarisa uložila više od milijardu kuna, što je rezultiralo snažnim rastom svih poslovnih pokazatelja, otvaranjem novih tržišta, širenjem proizvodnog portfelja te tehnološkim i proizvodnim unapređenjima. S obzirom da tvrtka ulazi u novi, vrlo zahtjevan ciklus rasta i razvoja, radi ostvarenja ambicioznih ciljeva, potrebna je prilagodba organizacijske strukture novim tržišnim okolnostima, te je stoga imenovana nova, tročlana Uprava Društva, čiji četverogodišnji mandat započinje 1. travnja ove godine.

Poslovodstvo Adrisa zahvalilo je Goranu Markulinu na iznimnom angažmanu i postignutim rezultatima u rastu i razvoju Cromarisa. PS/SŠ

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox