“Dan otvorenih vrata” WRC Croatia rally servisnog parka

Ovogodišnji WRC Croatia Rally počinje u četvrtak 18. travnja probnim brzincima tzv. “shaakedownom” pokraj Okića, nakon čega od 18:30 sati slijedi i službeni početak uz predstavljanje svih natjecateljskih posada na Ceremonijalnom startu ispred Nacionalne i sveučilišne biblioteke i Zagrebačkih fontana u Zagrebu.


Na Croatia Rallyju ove godine sudjeluje 68 posada iz 35 zemalja koje će, osim u vožnjama na brzinskim ispitima, boravit u službenom WRC servisnom parku koji je ove godine izgrađen na zapadnom ulazu u Zagreb, u Westage City-ju.

Servisni park bit će otvoren za sve zainteresirane građane i posjetitelje u srijedu 17. travnja 2024. od 10 do 21 sati, uz slobodan ulaz. U navedenim periodu svi zainteresirani građani moći će prošetati cijelim servisnim parkom te iz blizine vidjeti servisne boxove, pripreme natjecateljskih bolida te stožere natjecateljskih posada. Servisnom parku pristupa se kroz unutrašnjost trgovačkog centra Westgate, a ulaz u servisni park je kod izlaza broj 2 (iz unutrašnjosti centra Westgate).

U danima trajanja WRC Croatia Rallyja ulaz u servisni park moguć je isključivo uz ulaznice i službene akreditacije, a sve informacije dostupne su na: https://www.ulaznice.hr/web/WRC_Croatia-Rally PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox