Do Rima i Münchena povoljnijim letovima Croatia Airlinesa – već od 109 eura!

S početkom zimskog reda letenja Croatia Airlines uveo je dodatne letove na izravnoj međunarodnoj liniji Split - Rim, četvrtkom i nedjeljom, čime se putnicima iz Splita pruža svakodnevna povezanost s talijanskom prijestolnicom.

U ponudi su povoljnije povratne aviokarte iz Splita za Rim već od 109 eura te iz Zagreba za Rim već od 202 eura, koje možete kupiti u razdoblju od 18. - 23.10., a svoje putovanje realizirati od 24.10. 2016. – 31.3. 2017. godine.

Novost su i dodatni međunarodni letovi na liniji Split - München, utorkom i četvrtkom, te će na ovoj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti svakoga dana u tjednu, osim subotom. Povoljnije povratne aviokarte za letove na toj relaciji možete kupiti već od 109 eura. U bavarsku prijestolnicu također možete poletjeti izravno iz Zagreba po cijeni već od 153 eura, te iz Dubrovnika, Pule i Zadra, preko Zagreba, već od 191 euro. Promotivne cijene uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje aviokarte (TSC) za kupnju preko stranice domaćeg avioprijevoznika.

Stoga svoje letove iz hrvatskih gradova rezervirajte na vrijeme kako bi cijena vaše aviokarte bila što povoljnija, kako biste sami izabrali svoje mjesto u zrakoplovu te se  prepustili letu i osobitostima najljepših europskih gradova.

Sve informacije o letovima Croatia Airlinesa možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, m.croatiaairlines.com i preko mobilne aplikacije te na tel. 01 6676 555 / 072 500 505. PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox