Do zdravlja i ljepote u 1 kliku

Jačanjem svijesti o važnosti svakodnevne brige za zdravlje i ljepotu, sve je veća potražnja za kvalitetnom prirodnom i dermatološkom kozmetikom te dodacima prehrani. Kako bi svima koji brinu o zdravlju i ljepoti omogućili kupovinu ovih proizvoda u svakom trenutku i iz bilo kojeg kutka zemlje, nastala je Sophia - međunarodni brend internet ljekarni s bezreceptnim asortimanom.

Novost na hrvatskom ljekarničkom tržištu, Sophia.hr internet ljekarna, inovativno je rješenje za najugodniju kupovinu OTC ljekarničkih proizvoda putem interneta - brzo, jednostavno i sigurno.

S preko 2000 artikala najpoznatijih svjetskih marki prirodne, organske i dermatološke kozmetike te dodataka prehrani, Sophia.hr nudi najkvalitetnija rješenja za zdravlje i ljepotu cijele obitelji.

Odabir i kupovina željenog proizvoda nikad nije bila jednostavnija. Uz svaki proizvod nalaze se informacije o namjeni, sastavu i načinu upotrebe proizvoda, koji će olakšati odabir i kupovinu. Sigurnost kupovine je zagarantirana, a na zahtjev kupca uvijek postoji i mogućnost povrata ili zamjene kupljenog proizvoda.

Također, bilo da se kupac nalazi u samom centru Zagreba ili na udaljenom otoku našeg arhipelaga, naručeni proizvodi iz asortimana Sophia.hr internet ljekarne stižu na njegovu adresu unutar 1-3 dana od zaprimanja narudžbe. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox