Dodjela Zlatne košarice - najprestižniji događaj hrvatske maloprodaje i FMCG industrije

Konsolidacija stanja u Agrokor grupi, rekordne zarade vodećih kompanija u FMCG industriji i solidne stope rasta potrošnje koje su bilježene iz mjeseca u mjesec, daju naznake kako bi u 2018. godini i rezultati maloprodajnih lanaca trebali biti na visokoj razini prihoda i dobiti.


Imajući sve to u vidu, možemo sa sigurnošću reći da je 2018. godina donijela nastavak stabilizacije tržišta nakon iznimno burne 2017. godine. Bila je to godina novih investicija u širenje maloprodajnih mreža i modernizaciju proizvodnih pogona, godina lansiranja novih proizvoda pri čemu su glavni trendovi na tržištu usmjereni na zdravo i održivo, no i godina u kojoj su ljudski potencijali definitivno zasjeli na vrh liste razloga uspješnosti svih poduzetnika u ovim sektorima. 

Odgovoran odnos prema zaposlenicima i društvenoj zajednici u kojoj posluju, uz ostale pokazatelje uspjeha, i ove će godine biti ključan kriterij za ocjenjivanje kandidata za prestižne nagrade o čemu će odlučivati panel od 15 stručnjaka koji dolaze iz vodećih agencija za istraživanje tržišta, konzultantskih kuća i sektorskih institucija. Sastav žirija, kao i transparentan sustav ocjenjivanja prijavljenih kandidata, jamstvo su kako će Zlatna košarica otići u ruke najboljih trgovaca i proizvođača u 2018. godini.

Glavna nagrada u kategoriji “Trgovac godine” u protekla je tri izdanja Zlatne košarice otišla u ruke Konzuma, dm-a i Spara, a tko će biti ovogodišnji dobitnik saznat će se 30. svibnja na svečanoj dodjeli u kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

Prijave na natječaj traju do kraja travnja, a uz kategoriju “Trgovac godine“ predstavnici ovog sektora natječu se i za prestižne nagrade “Proizvođač godine”, “Mali trgovac godine”, “Društveno odgovorna kompanija godine”, “Proizvod godine” i “Tehnološki dobavljač godine”.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox