Dubrovački Vrtovi Sunca dobitnici nagrade za najbolji luksuzni obalni resort u Europi

Luksuzni resort s pet zvjezdica, Dubrovački Vrtovi Sunca, dodao je svojoj podugačkoj listi nagrada i prestižnu nagradu World Luxury Travel Awards 2013. za najbolji luksuzni obalni resort u Europi čime je još jednom potvrdio svoj vodeći položaj u hotelskoj industriji u Hrvatskoj.

Ovom nagradom resort ne samo da je još jednom  potvrdio svoj status najboljeg resorta u Hrvatskoj već dokazuje i svoju međunarodnu impresivnu reputaciju. Posvećenost i održavanje najviših standarda u hoteljerskoj industriji kao i predanost održavanja i pružanja najbolje usluge i odnosa sa svojim gostima prepoznati su i u svijetu.

The World Luxury Travel Awards prestižna je agencija osnovana je 2006. godine s ciljem prepoznavanja najboljih  svjetskih luksuznijih hotela koji se ističu u pružanju izvrsnosti koju pružaju svojim gostima. Julian Houchin, komercijalni direktor iOAdria ističe: "Oduševljeni smo što smo dobili nagradu drugu godinu zaredom.  Ova nagrada potvrđuje naš položaj u hotelskoj industriji te je naš cilj postati jedan od vodećih europskih integriranih resorta".

Savršeni spoj ove luksuzne hotelske oaze i gostoljubljivosti osoblja rezultirala je već nizom nagrada, koja dolazi od strane struke, ali i od strane gostiju resorta kao što je Certifikat izvrsnosti Tripadvisora za 2013. godinu. Ova se prestižna nagrada dodjeljuje se samo 10% top svjetskih vrhunskih hotela, koji konstantno bilježe  visoke ocjene u svim dijelovima ponude od strane Tripadvisor korisnika.

Osvajanje International Hotel Awards 2012. u kategoriji najbolji hrvatski resort,  najbolji međunarodni SPA Resort  prema 2012 Spa Traveller Awards te posebno vrijedno zlatno priznanje za Dubrovačke Vrtove Sunca Overseas Property Professional za izvrsnost  u kategoriji „Best Developer in Southern Europe“ dvije godine zaredom potvrda su uloženog truda i uspjeha ovog  resorta.

Prestižne nagrade rezultat su poslovne filozofije koju slijede Dubrovački Vrtovi Sunca. Resort Dubrovački Vrtovi Sunca je najviša klasa hotela s potpunom uslugom koji kombiniraju moderan i suvremen pristup dizajnu, s kulturom inovativnog razmišljanja osmišljenog kako bi se zadovoljile vrlo specifične potrebe njihovih gostiju, a jedan su od rijetkim resorta koji osim vrhunskog smještaja  nudi i mogućnost kupnje nekretnine unutar resorta. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/TwitterPodjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox