E-zaba dostupna i na Apple računalima

Zagrebačka banka, u suradnji s Assecom SEE, omogućila je korištenje e-zabe na Apple računalima.

Poslovni korisnici internetskog bankarstva Zagrebačke banke, zahvaljujući implementaciji rješenja tvrtke Asseco SEE Hrvatska, od sada e-zabu mogu koristiti i na Macintosh operativnom sustavu.

Nakon što je prošle godine e-zaba za poslovne subjekte, osim korisnicima Windows operativnih sustava, postala dostupna i korisnicima Linux operativnih sustava, ove je godine učinjen novi iskorak  – dodana je podrška za još jednu platformu. Ovime uslugu e-zaba, koja je dostupna više od 12 godina, sada mogu koristiti tvrtke, poduzetnici i ostali klijenti koji u svojem poslovanju koriste Apple računala.

e-zaba je usluga koju koristi više od 48.000 poslovnih subjekata. Omogućuje jednostavno, brzo i efikasno obavljanje financijskog poslovanja putem interneta. S podrškom za Macintosh, e-zaba postaje dostupna još jednom segmentu poslovnih korisnika koji je do sada nije mogao koristiti, izjavila je Nevena Stulić, direktorica Transakcijskih proizvoda i elektroničkog bankarstva i dodala: Vjerujemo da će korisnici Apple računala prepoznati vrijednost e-zabe i biti zadovoljni mogućnostima koje ona nudi. S Assecom SEE uspješno surađujemo na projektu internetskog bankarstva dugi niz godina i više smo puta, uz njihovu podršku, unaprjeđivali uslugu i prvi u Hrvatskoj nudili nove funkcionalnosti. Tako je i ovaj put.

Našim rješenjima nastojimo zadovoljiti potrebe poslovnih procesa naših klijenata, poboljšati njihovo operativno poslovanje i smanjiti sigurnosne rizike, a sve s ciljem razvoja poslovanja izjavio se Viktor Olujić, Voditelj grupe rješenja za autentifikaciju u Assecu SEE Hrvatska i dodao: Uvođenje podrške za Macintosh u okviru elektroničkog bankarstva za poslovne subjekte Zagrebačkoj banci omogućuje upravo to – širenje usluge na nove korisnike i razvoj poslovanja. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox