EFFIE 2010. (live): Što smo još čuli prvog dana

U drugom dijelu Effie konferencije prisutni su imali prilike čuti predavanje Luke Klemenca iz Publicisa i Katarine Papež iz Droge Kolinske čija je kampanja za paštetu Argeta proglašena pobjednikom EuroEffie  2009. godine.

Simpatični Slovenci pozvali su sve koji su u konkurenciji za Effie da se prijave i za europsku Effie nagradu i pokažu  drugima u Europi kako se rade dobre marketinške kampanje.

Zanimljivo predstavljanje imala je agencija Bruketa&Žinić za kampanju Kiki. Bilo kuda igra svuda. Nikola Žinić je okupljenima pokazao kako su na zabavan način, i to kroz igru uspješno redizajnirali bombone Kiki i ponovno ih približili klincima .

U nastavku je agencija Imago predstavila kampanju za Zlatni Pan.  Ova kampanja  pokazala je kako se građanima može približiti određeni proizvod. Imago je to napravio tako što je zamolio građane da sami kreiraju svoje pivo te mu odaberu okus i boju.  Kampanja se pokazala iznimno uspješnom i prihvaćenom od svih istinskih pivopija. Na samom kraju prvog dana konferencije okupljenima su se predstavile posljednje dvije kampanje koje konkuriraju za nagradu: Najbolje za najbrže, Peugeot, tvrtke Innovo DDB i Somato recept za uspjeh, tvrtke OMD.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox