eKupi otvorio prvi pick-up point „eKupi&poKupi“

Ovog prosinca u okviru proslave 10 godina uspješnog rada na hrvatskom tržištu, eKupi ponovo pomiče granice poslovanja

10 godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu veliki je uspjeh. A kada tvrtka u prvih 10 godina poslovanja postane br. 1 u svojoj kategoriju i tu poziciju brani iz godine u godinu, onda je riječ o vrhunskom poslovnom uspjehu.

Naš kontinuiran rast od osnivanja 2010. godine do danas i br. 1 poziciju na tržištu ostvarili smo zahvaljujući stalnom osluškivanju i uvažavanju potreba i navika naših vjernih kupaca.“ - izjavila nam je gđa. Irena Langer Breznik, članica uprave eKupi, povodom predstavljanja eKupi&poKupi pick-up pointa - „Kroz dijalog uočili smo dvije velike potrebe naših kupaca: 1. je da dio njih ima potrebu isti dan preuzeti kupljenu robu, a 2. je da dijelu njih zbog poslovnih ili privatnih obveza ne odgovara dostava na kućnu adresu. Kao odgovor na njihove potrebe otvorili smo eKupi&poKupi lokaciju na Zagrebačkom velesajmu u kojoj možete svaki radni dan od 7 do 22 sata, subotom od 7 do 21h i nedjeljom od 9 do 21h preuzeti vaše kupljene proizvode. Štoviše sve proizvode s oznakom „Isporuka odmah!“ kupljene do 12 sati možete preuzeti već isti dan od 16 sati na dalje. Dostava na pick-up point je besplatna. U proteklih mjesec dana probnog rada eKupi&poKupi lokacije, naši kupci su novu uslugu ocijenili odličnim ocjenama.“

 

Ovim poslovnim poteznom eKupi je svoje poslovanje proširio iz domene interneta u fizički svijet i omogućio bitno jednostavnije preuzimanje kupljene robe. 

eKupi&poKupi pick-up point nalazi se na Zagrebačkom velesajmu kod glavnog, južnog ulaza u Av. Dubrovnik br. 15. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 7:00-22:00 te subotom od 7:00-21:00 i nedjeljom od 9:00-21:00.  organizirano je uz strogo poštivanje svih važeći protu epidemioloških mjera i preporuka nadležnih tijela.

U okviru proslave 10. rođendana eKupi časti baš sve svoje kupce besplatnom dostavom u srijedu 9.12., petak 11.12., subotu 12.12. i nedjelju 13. 12.

Veliko slavlje biti će na sam rođendan u četvrtak 10.12., na dan navršavanja 10 godina poslovanja, kada će eKupi počastiti sve kupce s 10% popusta na sve proizvode iz asortimana te s još dodatnih 10% popusta za kupnje napravljene karticama određenih banaka.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox