Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije.


Digital Takeover, najveći inovacijski i transformacijski digitalni summit u regiji, ugostit će Emila Tedeschija, a za sve čitatelje smo osigurali besplatne ulaznice koje možete preuzeti na Entrio stranici. Tedeschi će održati inspirativno predavanje pod nazivom 'No crystal ball' u kojem će ispričati svoju priču o uspjehu Atlantic Grupe, tvrtke koja se od 1991. godine razvila od lokalnog hrvatskog distributera u jednu od najvećih i najdinamičnijih kompanija u regiji.

Što je sve potrebno da biste došli do vrha? Saznajte na Digital Takeoveru

Na nadolazećem Digital Takeoveru 2020, koji će se održati od 7. do 11. rujna, Tedeschi će se u predavanju osvrnuti na svoje početke bavljenja biznisom te na sve izazove, padove i uspone koje je prošao dok nije postigao status kojeg ima danas. Podijelit će svoje iskustvo rada u velikoj grupaciji, a kroz savjete i praktične primjere opisat će put pun prepreka u kojem je počeo kao mali distributer, a postigao status jedne od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe. Tedeschi je jedan od keynote speakera, uz umjetnika i performera Stelarca, Marca Randolpha, suosnivača globalnog diva Netflix te hrvatskog astronoma Korada Korlević, čija predavanja možete uživo pratiti na Digital Takeoveru 2020.

Profil pravog biznismena: Tedeschijev doprinos društvu je višestruk

Sudjelujući u radu ključnih tijela u procesu pridruživanja EU-u Emil Tedeschi je bio aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Europskoj uniji i standardima koje članstvo podrazumijeva. Bio je član saborskog Odbora za praćenje pregovora o pristupanju RH u Europsku uniju i Gospodarsko-socijalnog vijeća te predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, a danas aktivno pruža podršku ne samo ekonomskom, već i društvenom i kulturnom razvoju regije. Tijekom svoje karijere dobio je nekoliko prestižnih nagrada za svoja poslovna dostignuća, kao i državno odlikovanje Predsjednika Republike za posebne zasluge u gospodarstvu. Godine 2012. organizacija Mass Media International dodijelila mu je regionalnu nagradu „Business Personality 2012”. Tedeschi je u posljednjih nekoliko godina održao mnoga predavanja i u njima se kritički referirao na stanje na domaćem tržištu apostrofirajući goruće probleme s kojima se svakodnevno susreću poduzetnici. Njegovo predavanje posjetiteljima Digital Takeovera jedinstvena je prilika za nova poslovna iskustva, napredak i poboljšanje vlastitog uspjeha i kompanije.

Digital Takeover daje uvid u budućnost

Više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača sudjelovat će od 7. do 11. rujna na najvećem regionalnom inovacijskom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020.

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem sudjeluju stručnjaci i inovatori iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija.

Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox