Emirates vraća popularni zrakoplov Airbus A380 na letove prema odabranim europskim destinacijama

Popularan Emiratesov zrakoplov Airbus A380 od 15. srpnja ponovno će prevoziti putnike na letovima prema dvjema europskim destinacijama, Londonu (zračna luka Heathrow) i Parizu. Povratak je to vodećeg tipa zrakoplova najveće međunarodne zrakoplovne kompanije u redovni linijski prijevoz koji je zbog pandemije u ožujku bio privremeno obustavljen.


 

Adel Al Redha izvršni direktor Emiratesa izjavio je: „Zrakoplov A380 i dalje je omiljen tip zrakoplova među našim putnicima te nudi mnogo jedinstvenih značajki. Presretni smo što će na putničkim letovima prema Londonu i Parizu od 15. srpnja letjeti upravo Airbus A380, a zahvaljujući povećanoj potražnji, veselimo se postepenom uvođenju tog zrakoplova i prema drugim destinacijama unutar naše mreže. Iako smo zbog sigurnosti i zdravlja naših putnika i posade uveli nove i unaprijedili postojeće usluge, iskustvo leta u Emiratesovom zrakoplovu A380 ostaje i dalje  jedinstveno te smo uvjereni kako će naši putnici i dalje birati let ovim udobnim i tihim zrakoplovom.“

 

Emirates je najavio kako od 15. srpnja također uvodi let prema Münchenu. Na toj će relaciji letjeti zrakoplov tipa Boeing 777-300ER. Ta je pak odluka usko vezana uz nedavnu najavu da Dubai ponovno otvara vrata za turiste 7. srpnja. Na snazi će biti određeni novi protokoli na letu koji će olakšati putovanja stanovnicima UAE i turistima dok istovremeno štite zdravlje putnika i zajednice.

 

Emirates trenutno nudi letove u više od 50 gradova diljem svijeta uz sigurno presjedanje u svom hubu u Dubaiju za sve koji putuju u Aziju, Bliski Istok, Europu te Sjevernu i Južnu Ameriku. Više informacija o dostupnim destinacijama može se pronaći ovdje.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox