Epson Ink Tank: ispis za dvije lipe po stranici

Epsonovi Ink Tank pisači na hrvatsko su tržište došli prije tri mjeseca, a danas korisnici mogu iz iskustva govoriti o njihovim prednostima i usporediti ih s klasičnim laserskim i inkjet pisačima koje nudi konkurencija.Najvažnija prednost jest najniža cijena ispisa na tržištu koja kod jednobojnih Epsonovih Ink Tank pisača iznosi svega oko dvije lipe po A4 stranici. Uz cijenu ispisa, jednako važna prednost Ink Tank pisača je kvaliteta ispisa koja se temelji na provjerenoj Epsonovoj Micro Piezo tehnologiji.

Izravna usporedba bilo s kojim inkjet ili laserskim pisačem iz iste klase pokazuje da su Ink Tank pisači superiorni u cijeni i kvaliteti ispisa. Uzmemo li u obzir početnu cijenu pisača te cijene tinti ili tonera, vidjet ćemo da je ukupan trošak korištenja Ink Tank pisača u pravilu višestruko manji.

Primjerice cijena ispisa 30 tisuća stranica kod jednobojnog pisača Epson Workforce M100 za više je od osam tisuća kuna manja u odnosu na cijenu ispisa jednakog broja stranica na sličnom laserskom pisaču kojega nudim konkurentni proizvođač. Ispis s originalnim Epsonovim tintama na modelu Workforce M100 u istoj je usporedbi čak povoljniji od ispisa na konkurentskom pisaču sa zamjenskim tonerima! Sve kalkulacije izrađene su temeljem službenih cijena dostupnih na web stranicama proizvođača.

„Od početka ožujka 2013. Epson korisnicima u Hrvatskoj nudi novu generaciju pisača s Ink Tank sustavom. Za nove Ink Tank pisače vlada veliko zanimanje, što možemo objasniti time da potrošači u vrijeme ekonomske krize posebno paze kao će potrošiti svoj novac. Osim najpovoljnijom cijenom ispisa, Ink Tank pisači izdvajaju se i po vrhunskoj kvaliteti ispisa koju omogućuje naša Micro Piezo tehnologija“, istaknuo je Boris Vetnić, account manager Epsona u Hrvatskoj.

Izdvojeni modeli Epson L800 ispisuje živopisne fotografije koje dugo traju, do formata A4 bez margine. Izrada personaliziranih foto albuma vrlo je jednostavna uz izravan ispis na CD i DVD medije te brzi ispis 10 x 15 fotografije za svega 12 sekundi. Monokromatski (jednobojni) Ink Tank pisači WorkForce M200, M105 i M100 posebno su konstruirani za male i kućne urede te omogućavaju ispis po ultra niskoj cijeni uz dosljednu Epsonovu kvalitetu. (PS/LP)

www.epson.hr

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox