Epson predstavio profesionalne pisače velikog formata

 Tvrtka Epson danas je u Zagrebu predstavila najnovije pisače velikog formata iz obitelji Stylus Pro. Riječ je o profesionalnim pisačima koji ispisuju od A3+ u listovima, do širine od 111,8 centimetara u neprekinutoj roli papira.

 

Prezentacija i demonstracija za Epsonove partnere iz sektora profesionalnog ispisa organizirana je u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom ZINA, Epsonovim Best Seller Grafic Specialist partnerom.

Uvažavajući dosadašnje potrebe naših korisnika, danas sa našim partnerom ZINA predstavljamo rješenja najtraženijih photo art i proofing pisača - kazao je tim povodom Ladislav Jonak, account manager u Epsonu. Ovakva gama proizvoda omogućuje dizajnerima, umjetnicima i, naravno, fotografima ne samo mogućnost izbora formata na listovima A3+ do rola širine 111,8 cm već i mogućnost prilagodbe po definicijama svakog pojedinog ispisa. Sve to nam omogućuju UltraChrome 3K i HDR - High Dynamic Range tinte uz još poznatiju MicroPiezo tehnologiju ispisa. Zbog toga je Epson već tradicionalno najtraženija tržna marka u kategoriji foto i proofing pisača, na što smo izuzetno ponosni - dodao je.

Epson Stylus Pro 3880
Europski pisač godine u kategoriji 17-inčnih pisača koji koristi UltraChrome® K3 tinte uz jednostavno prebacivanje sa sjajne na mat tintu - idealno rješenje za profesionalni ispis fotografija. 

Epson Stylus Pro 4900
Novi 11 bojni stolni model A2+ formata. Mogućnost ispisa iz role i arka. Vrhunska kvaliteta i brzina ispisa. Idealno rješenje za ispis probnih otisaka i fotografija.

Epson Stylus Pro 7700/9700
Produkcijski i CAD pet-bojni modeli širine ispisa 61 i 111,8 cm. Izuzetna brzina ispisa, odlična produkcijska i CAD kvaliteta i vrlo povoljna cijena pisača.

Epson Stylus Pro 7890/9890 

Najnovija generacija osmobojnih Epson Stylus Pro pisača širine ispisa 61 cm i 111,8 cm namijenjenih za vrhunsku produkciju i foto ispis.

Epson Stylus Pro 7900/9900
11-bojni Photo i Fine Art modeli širine ispisa 61 cm i 111,8 cm. Vrhunska kvaliteta ispisa i izuzetno široka paleta boja zahvaljujući korištenju dodatne narančaste i zelene tinte. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox