Epson predstavlja nove inovativne poslovne projektore

Tvrtka Epson najavila je šest novih 3LCD projektora kojima će osvježiti dvije serije uređaja i uvesti inovacije na poslovnom tržištu. Radi se o novim projektorima ulta kratkog dometa i donose inovaciju upravljanja prstima (bez olovke) i trenutnu interaktivnost za poslovne sastanke.

U seriju EB-1985WU uključena su četiri nova modela među kojima je i prvi Epsonov projektor s WUXGA razlučivošću lakši od pet kilograma te prvi model s podrškom za bežični standard Miracast. Serija EB-1430Wi sastoji se pak od dvaju novih interaktivnih sustava ultra kratkog dometa, s time da jedan podržava i upravljanje prstima (bez olovke).

Serija EB-1985WU (modeli EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W i EB-1970W) sastoji se od poslovnih projektora s dobrom povezivošću, neki dosižu WUXGA razlučivost i 4800 lumena za svijetle prezentacije s mnogo detalja vidljivih čak i pri danjem svjetlu.Svi modeli imaju po dva HDMI sučelja, te podršku za Wi-Fi i LAN, ugrađene zvučnike snage 16W i kompatibilni su s Epsonovom iProjection aplikacijom te podržavaju bežične standarde Miracast i WiDi, za emitiranje sadržaja s tablet uređaja i pametnih telefona.

Serija EB-1430Wi (EB-1430Wi i EB-1420Wi) donosi projekcije ultra kratkog dometa u sobe za sastanke te interakciju dvjema olovkama. Novi način rada s dijeljenjem bijele ploče omogućava pregledavanje i obilježavanje sadržaja s pametnih uređaja bez potrebe za instalacijom posebne aplikacije. Multilokacijsko označavanje slika omogućava jednostavnu kolaboraciju između odvojenih ureda. EasyMP softver za nadzor putem mreže, mrežne projekcije i Multi PC projekcije te aplikacija iProjection1 omogućavaju jednostavno prikazivanje i dijeljenje sadržaja.

Oba modela nude izlaznu snagu od 3300 lumena, WXGA razlučivost, po dva HDMI sučelja, ugrađene zvučnike snage 16W i po dvije interaktivne olovke. Model EB-1430Wi povrh toga nudi i interakciju prstima. Riječ je o trenutnoj interakciji pomoću prirodnih gesta, kao stvorenoj za brzo naglašavanje važnih detalja. Ovu preciznu značajku jednostavno je podesiti i koristiti. Funkcionira uz pomoć laserske „zavjese“ koja prekriva sliku i osjetljiva je na pokrete jednog ili više prstiju. (LP)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox