Epson vodeći proizvođač projektora u svijetu

Tvrtka Futuresource Consulting Limited proglasila je Epson vodećim proizvođačem projektora u svijetu 14. godinu zaredom. Postignuće označava kontinuirani uspjeh tvrtke u sektoru vizualnog prikazivanja.Najnoviji podaci tvrtke Futuresource pokazuju da je Epson isporučio najviše video projektora snage 500 lumena i više.

Neil Colquhoun, poslovni direktor za Vizualni prikaz tvrtke Epson Europe, izjavio je: "Raduju nas novi podaci tvrtke Futuresource i drago nam je vidjeti da korisnici u sve većem broju prepoznaju naše projektore, a usto raste i naš udio na tržištu."

Epson nudi široku paletu proizvoda za vizualni prikaz koja uključuje instalacijske, prijenosne, projektore ultra kratkog dometa, interaktivne, poslovne i projektore za kućno kino. Tehnologija 3LCD je srce Epsonovih projektora, teomogućuje najjasnije, najživopisnije i najvjernije slike na tržištu.

Neil Colquhoun dodaje: "Praćenjem trendova na tržištu i kontinuiranim ulaganjem u razvoj ključnih proizvoda i tehnologija ostvarujemo naš cilj; želimo učvrstiti vodeću poziciju na tržištu, iz godine u godinu."

Za više informacija o izlaznom snopu svjetla posjetite www.epson.hr/clo

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox