Epsonov POS pisač za SVA tablet računala

Tvrtka Epson predstavlja pisač za račune TM-m30 konstruiran za povezivanje s mobilnim uređajima, u vrlo kompaktnom kućištu. Ovaj POS uređaj pogodan je za uporabu tablet uređaja, primjerice u ugostiteljstvu i maloprodaji. Dizajn pisača pogodan je korisnicima koji se planiraju prebaciti na rad s tablet uređajima, uključujući one koji još uvijek imaju PC blagajne. Ovo je jedan od najmanjih stacionarnih POS uređaja na svjetskom tržištu i može se jednostavno instalirati u bilo kojem dijelu prostorije.

Za uparivanje mobilnog telefona ili tablet uređaja dovoljno je dodirnuti TM-m30 i oba uređaja će trenutno biti spremna za ispis putem NFC veze. U njegovu platformu ePOS print, ugrađena je „inteligencija“ za komunikaciju s web aplikacijama koja omogućuje izravan ispis sa SVIH mobilnih uređaja bez potrebe za instalacijom upravljačkih programa. ePOS print dostupan je za uređaje na operativnim sustavima iOS i Android.

TM-m30 može se jednostavno postaviti, vodoravno ili okomito, što omogućava veliku fleksibilnost pozicioniranja pisača. Novi opcijski display DM-D30 konstruiran je kako bi se uklopio u moderan izgled pisača TM-m30, a u ponudi je i opcijski stalak za tablet računalo. Na taj način Epson nudi potpuno POS rješenje za tablet kao zamjenu za tradicionalna POS rješenja. Pisač je dostupan u crnoj ili bijeloj boji te može ispisivati račune u sivim tonovima uz napredne mogućnosti ispisa grafičkih elemenata i bar kodova što omogućava prilagođavanje izgleda računa iz korištenje logotipa i promocijskih slogana. Kvaliteta ispisa odgovara ugledu Epsona kao vodećeg proizvođača POS pisača u svijetu. (LP)

Više na: www.epson.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox