Epsonov sublimacijski ispis na raznovrsnim podlogama

Epson predstavlja dva nova sublimacijska pisača koji će korisnicima pomoći u pouzdanoj i ekonomičnoj proizvodnji tekstila i promotivnih materijala vrhunske kakvoće. Kao dio punog Epsonovog paketa, pisači SC-F7200 i SC-F6200 imaju jamstvo i podršku za usluge, što omogućuje proizvođačima tekstila, fotografskim studijima i tvrtkama koje proizvode promotivne materijale da bezbrižno iskoriste prednosti Epsonove produkcije visoke kakvoće.

Novi modeli poboljšavaju Epsonovu liniju sublimacijskih pisača nudeći klijentima priliku da prošire mogućnosti proizvodnje. I SC-F7200 i SC-F6200 mogu ispisivati na tekstil u visokoj kakvoći te proizvoditi odjeću, sportske artikle i tekstil za kućnu uporabu, dok model SC-F6200 nudi i fleksibilnost koja je potrebna za sublimaciju na razne tvrde podloge. Pisač je savršen za proizvodnju promotivnih materijala te se može upotrebljavati za sublimaciju na proizvode po mjeri, uključujući šalice te maske za telefone i tablete.

Neil Greenhalgh, menadžer za proizvode, Epson Europe, izjavio je: "S ova dva modela iskoristili smo najnovija Epsonova dostignuća u inženjeringu da bismo našim klijentima ponudili nove sublimacijske pisače. Uz nove i poboljšane značajke, SC-F6200 otvara niz novih mogućnosti za ispis fotografija na podloge poput metala i drva. Usto, SC-F7200 je posebno izrađen i razvijen da bi tržištu tekstila na kojem se upotrebljava ispis s role na rolu pomogao polučiti nevjerojatne rezultate."

Oba pisača upotrebljavaju Epsonovu glavu pisača TFP tehnologije PrecisionCore za proizvodnju vrhunskih, preciznih ispisanih primjeraka superiornih boja i jasnoće. Rade zajedno s kompletom tinta UltraChrome DS da bi korisnicima pomogli u ostvarenju najboljih mogućih rezultata. Nova crna tinta HDK izrađena je prvenstveno za ispis na tekstil i za proizvodnju dubokih, neutralnih crnih boja i gustih sjena. Korisnici koji ispisuju na krute podloge iskoristit će prednosti standardne crne tinte jer proizvodi glatke prijelaze, savršene za izradu promotivnih materijala.

Klijenti koji se bave sublimacijom i kupuju te proizvode iskoristit će prednosti punog Epsonovog paketa za ispis. Hardver, softver, glavu pisača, tintu i papire za sublimaciju proizvodi i podržava jedan proizvođač, čime se jamči besprijekoran rad svih elemenata.

Pisači su opremljeni softverom Wasatch, što znači da su korisnici odmah spremni za ispis, bez potrebe za dodatnim investiranjem.

Povrh toga, prvorazredna usluga i podrška važne su jer Epsonovi klijenti mogu bezbrižno poslovati. Ako iskrsne problem, oba proizvoda imaju standardno jednogodišnje jamstvo. Ako klijenti žele produžiti trajanje jamstva, dostupne su i opcije jamstva Epson CoverPlus, uključujući i Epsonovo jednogodišnje jamstvo koje klijentima omogućuje da plaćaju godinu za godinom, umjesto plaćanja unaprijed na duže razdoblje.

Nadalje, oba modela uključuju niz načina koji klijentima pomažu sniziti troškove. Tintni sustavi visokog kapaciteta znače da su troškovi ispisa po četvornom metru niski, dok upotreba Epsonovih izvornih tinti jamči rjeđa čišćenja te zamjene ispisnih glava, čime se smanjuje mogući prazan hod. Oba pisača uključuju bocu od dvije litre za skupljanje otpada pa je odlaganje otpadne tinte jednostavnije i ekonomičnije. Oba proizvoda dostupna su i uz Epsonov program upravljane usluge ispisa koja omogućuje bolje upravljanje budžetom i pomaže smanjiti troškove.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox