Epsonovi Small-in-One pisači štede prostor, novac i vrijeme

Nakon nedavnog predstavljanja svog najmanjeg višenamjenskog uređaja (serija SX440W), Epson proširuje obitelj kompaktnih Small-in-One uređaja. Novi modeli manji su 39 posto u odnosu na svoje prethodnike te manjim gabaritima, zasebnim spremnicima s tintom i nizom user-friendly karakteristika omogućavaju uštedu prostora, novca i vremena.

Modeli SX430W, SX435W, SX235W i SX230 popunjavaju segment Small-in-One uređaja te novim dizajnom kućišta i ultra-kompaktnim gabaritima uklapaju se u okružje modernog doma, bez zauzimanja prevelikog prostora.

SX430W, SX435W i SX235W omogućuju korisnicima ispis bilo s kojeg mjesta u domu, uz automatsko podešavanje Wi-Fi postavki za vrlo jednostavno konfiguriranje prijenosnih i stolnih računala za bežični ispis. Pisači će automatski pronaći relevantne postavke veze i sami se konfigurirati pa korisnici ne trebaju znati svoje mrežne postavke ili povezivati uređaje USB kabelom.

Modeli Epson Stylus SX430W i SX435W i SX235W biti će dostupni na europskom tržištu od 1. studenog 2011. dok će Epson Stylus SX230 biti dostupan od 1. prosinca 2011. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox