Euronet Worldwide globalni partner za digitalne usluge dodane vrijednosti fintech-a Revolut

epay, poslovni segment Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT), sada je globalni partner digitalne darovne kartice i prepaid proizvoda za Revolut, vodeću fintech tvrtku iz Ujedinjenog Kraljevstva.  Novo partnerstvo između Revoluta i pružatelja integriranih usluga plaćanja – epay-a - proteže se kroz 36 zemalja putem API integracije u tri Revolutove aplikacije - Consumer, Business i Junior.


Počevši od travnja 2021. epay je Revolutovim kupcima/klijentima u svih 36 zemalja počeo pružati uslugu pristupa obilju poznatog digitalnog sadržaja i globalno i lokalno, i to kroz niz kategorija od hrane, zabave, lifestyle-a, gaminga, zdravlja i wellnessa, rada od kuće i iz ureda, a sve u suradnji s robnim markama kao što su Twitch, Ikea, Nintendo i Spotify Premium. S pristupom ovakvim uslugama Revolutovi kupci imaju mogućnost jednostavno i lako kupiti, pokloniti ili primiti poklon kartice ili digitalni sadržaj, bez da i na trenutak moraju napustiti Revolut aplikaciju. Kao dodatak zemljama koje su ovu uslugu lansirale u travnju, a to su UK i većina europskih zemalja,  druge zemlje i ključna tržišta kao što su Sjedinjene američke države i Australija u narednim će mjesecima slijediti ovaj primjer, ali i općenitu ekspanziju aplikacije za poslovne korisnike, koja će također započeti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Svjetska ekspanzija Revoluta kroz ponudu širokog spektra usluga iz različitih domena

Do sada nije postojala fintech aplikacija koja je nudila pristup tolikom broju raznih usluga i kategorija, što Revolut čini prvom fintech tvrtkom koja nudi tako široku bazu atraktivnih usluga svojim kupcima, te ujedno podržava tvrtkinu misiju da ponudi prvu cjelovitu aplikaciju koja svojim kupcima donosi dodanu vrijednost i niz pogodnosti.  Dodatne digitalne usluge, poput kupnje i slanja poklon kartica i prepaid proizvoda korisnikovih najdražih brendova izravno iz aplikacije potiče misiju tvrtke, te ujedno privlače nove grupe klijenata koji će donijeti viši stupanj korištenja same aplikacije, uz povećanje zadovoljstva postojećih kupaca i njihovo zadržavanje.

Naši su korisnici primarno milenijalci i digitalno osviješteni pojedinci koji od financijske aplikacije očekuju da nudi atraktivne dodatne usluge, ali i savršeno korisničko iskustvo –  mi im upravo to i omogućujemo s epay-evom fleksibilnom integracijom API-ja objašnjava Maisum Dairkee, voditelj Odjela proizvoda (Product Owner) u Revolut-u. “epay-ova integracija API-ja ne samo da nudi pristup velikoj količini iskoristivog sadržaja koji zadovoljava sve potrebe naših korisnika i na svjetskoj i na lokalnoj razini, već također pruža savršeno i jednostavno korisničko iskustvo, bez da korisnik u bilo kojem trenutku mora izaći iz aplikacije.

Partnerstvo s vizijom i potencijalom

Ovo će se partnerstvo brzo proširiti i na druga tržišta. Pored 36 zemalja u kojima je nova usluga trenutno u planu, epay-eve dodatne usluge činit će dio standardne Revolutove ponude za bilo koje međunarodno lansiranje Revolut-a u budućnosti. Postojeće će se kategorije također proširiti. Primjerice, popularne kategorije kao što su wellness, ljepota, zdravlje, fitnes i moda na radaru su obje tvrtke koje ih smatraju ključnim kategorijama za daljnji rast.

Odnos s Revolutom prijelomno je partnerstvo za epay.

Naša tehnička rješenja i procesi dozvoljavaju nam da Revolutu ponudimo dodanu vrijednost kroz jedan API, kao tvrtki koja pruža kompletnu uslugu plaćanja. rekao je Kevin Caponecchi, Izvršni podpredsjednik i glavni izvršni direktor epay-a za Software i Azijsko-Pacifičku diviziju. To znači da idemo dalje od naše klasične uloge davatelja usluga poklon-kartica i umjesto toga postajemo infrastrukturni partner za globalni roll out novih proizvoda. Želimo pomoći fintech kompanijama poput Revoluta da svojim kupcima ponude točno onaj sadržaj kojega kupci očekuju ili su ga uvijek željeli. Također, pokazujemo svoj portfelj od više od 2000 poklon kartica i prepaid proizvoda naših brand partnera, te nove načine povezivanja s njihovim kupcima otvaranjem novih digitalnih i mobilnih kanala – baš kao što je Revolut. 

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox