Facebook kreće u glazbeni biznis?!

Facebook planira pokretanje glazbenog streaming servisa za slušanje i dijeljenje glazbe s prijateljima, a tim bi potezom mogao postati novo mjesto za promociju bendova i otkrivanje glazbe, piše portal net.hr.

Facebook bi se u glazbene vode trebao otisnuti sa servisom Spotify pa bi korisnici mogli slušati pjesme preko Facebooka, no nijedna ni druga kompanija nisu htjele komentirati ova nagađanja.

No, portal GigaOm, piše da Facebook računa na suradnju s nekoliko glazbenih servisa, a ne samo sa servisom Spotify, no nisu otkrili o kojim se servisima radi.
Dodaju da će glazbeni servis integriran u Facebook biti vidljiv u lijevom stupcu te će se pored kategorija Novosti, Prijatelji i Slike pojaviti nova kategorija Glazba.  Odabirom ove kategorije otvorit će se posebna konzola na kojoj će korisnici Facebooka moći slušati omiljenu glazbu,  pronaći popis pjesama koje su slušane na nekom od servisa, popis najslušanijih pjesama, informacije o pjesmama koje su slušali njihovi prijatelji, liste najboljih pjesma, albuma i drugo. (jk)

 

 

Izvor: www.net.hr

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox