Falkensteiner Club Funimation Borik najbolji obiteljski hotel

Falkensteiner Club Funimation Borik na online se platformi HolidayCheck ubraja u 99 najomiljenijih hotela. U Hrvatskoj je u kategoriji „obitelji“ zahvaljujući odabiru gostiju odabran za najomiljeniji hotel!

Prije svega mora se spomenuti kako smo već i prošle godine dobili nagradu za najbolji hrvatski hotel i to s hotelom Falkensteiner Family Hotel Diadora. Nijedna druga ocjena nije nam toliko važna, koliko one koje dolaze direktno od naših gostiju. Samo onda kada su mušterije zadovoljne, poduzeće može dobro poslovati, što ova nagrada za Falkensteiner Club Funimation Borik naglašava. Veliku pohvalu i zahvalnost iskazujem upravitelju resorta Marinu Kirinu kao i cijelom timu hotela, kaže Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG.

Za upravitelja resorta Marina Kirina ova nagrada također pokazuje „kako su posebice prošle godine mnoge obitelji iz Austrije, Njemačke i Italije svoj odmor provele u Hrvatskoj i koje polažu veliku vrijednost na mediteranski dizajn, traže zabavnu, ali i opuštajuću ponudu kako za djecu tako i za roditelje te cijene ljepote još većim dijelom netaknute dalmatinske jadranske obale". (PS/JK)

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox