Fiskalizacija bez brige s HT-ovom Maxi blagajnom na Androidu

Kada je uvedena početkom 2013. fiskalizacija se činila kao noćna mora, posebno za male poduzetnike. Danas je njezino uvođenje i poslovanje u skladu sa zakonom vrlo jednostavan proces uz pomoć portfelja za fiskalizaciju Hrvatskog Telekoma, rješenja koje objedinjuje sve usluge od jednog dobavljača u jednom uređaju. I to za vrlo povoljnu cijenu, koja je do kraja lipnja i upola manja.

Novost u ponudi fiskalne usluge Hrvatskog Telekoma je Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu. Maxi blagajna objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a sa svojim 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir omogućuje lakši rad i bolju preglednost. Ima i opciju skladišta, kao i mogućnost lakše identifikacije korisnika putem narukvice, pametne kartice ili privjeska. Mobilno i praktično, a istodobno pouzdano i robusno rješenje, Maxi blagajna je posebno prikladna za male kafiće ili male lokalne trgovine te različite obrte. Podržava i dodatne funkcije, poput praćenja robnog poslovanja, izrade ponuda, analitičkih izvještaja i grafičkih prikaza, uz pohranu podataka na siguran način.

Portfelj Hrvatskog Telekoma za fiskalizaciju prilagođen je svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu poslovanja ili vrstu djelatnosti. Velikim trgovinama i restoranima s puno dnevnih transakcija namijenjene su Profesionalne fiskalne blagajne, dok je za male obrtnike, autoprijevoznike, brodare ili prodavače na tržnici izvrstan izbor i Mini fiskalna blagajna koja može biti fiksna ili prijenosna, a prihvaća i kartice Zagrebačke banke.

Mini fiskalna blagajna može se nadograditi i uslugom mobilnog izdavanja karata za prijevoz, za parkirna mjesta, za kino, kazalište ili događanja bilo koje vrste.

Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a HT će, čim se ponovno uspostavi veza, račune automatski poslati Poreznoj upravi.

Usluga HT Fiskalizacija plaća se u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje, a tarife za mobilni internet imaju besplatni podatkovni promet prema Poreznoj upravi. U promotivnom razdoblju do 30. lipnja Maxi blagajna može se ugovoriti sa 50 posto manjom mjesečnom naknadom u prvih šest mjeseci uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, odnosno u prva tri mjeseca uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci.

Ugovaranje profesionalne fiskalne blagajne do kraja lipnja donosi cijelu godinu 50-postotnog popusta na osnovnu i dodatnu opremu uz ugovornu obvezu na 36 mjeseci, dok se Mini blagajna u promotivnom razdoblju može instalirati za samo jednu kunu bez ugovorne obveze.

Više o fiskalnim rješenjima Hrvatskog Telekoma doznajte na: https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/fiskalizacija

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox