FlixBus omogućio Apple Pay uslugu plaćanja: jednostavan i siguran način plaćanja za putnike

FlixBus nastavlja s uvođenjem tehnoloških inovacija za svoje putnike: europski sinonim za putovanja autobusom jedan je od prvih autobusnih prijevoznika u regiji koji nudi svojim korisnicima uslugu plaćanja i putem Apple Paya, usluge koja je transformirala plaćanja mobitelom nudeći jednostavnu, sigurnu i privatnu uslugu koju odlikuje brzina i praktičnost.

Digitalna rješenja za korisnike u središtu su FlixBus poslovnog modela otkako je tvrtka pokrenuta 2013. godine. FlixMobility zapošljava tim od 200 IT stručnjaka čija je glavna zadaća stalno poboljšavanje FlixBus digitalnih proizvoda te integracija novih tehnoloških rješenja kao što je Apple Pay u FlixBus mobilnoj aplikaciji.

Sigurnost i privatnost predstavljaju srž Apple Pay usluge. Prilikom korištenja kreditne ili debitne kartice kod plaćanja Apple Payom, brojevi kartica nisu pohranjeni na uređaju niti na Appleovim poslužiteljima. Umjesto toga, korisniku usluge dodjeljuje se jedinstven broj uređaja, koji je šifriran te se sigurno pohranjuje na korisnikovom uređaju. Svaka transakcija je odobrena s jednokratnim jedinstvenim dinamičkim sigurnosnim kodom.

"Drago nam je da smo našim FlixBus korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo putovanja dodavanjem Apple Paya našoj aplikaciji", rekao je Daniel Krauss, suosnivač i voditelj informatičkog odjela FlixMobilitya. Korisnici FlixBus iOS-a sada će na uređaju vidjeti ponuđenu opciju "Kupi s Apple Pay", koja će im omogućiti kupnju karte u samo par klikova jer su podaci o plaćanju pohranjeni u korisnikovom Apple novčaniku. ˝– dodao je Krauss.

Sigurnost uz svaku brzu transakciju

Apple Pay lako se postavlja, a korisnici će i dalje nastaviti primati sve pogodnosti koje nude kreditne i debitne kartice. Apple Pay podržava iPhone SE, iPhone 6 i sva njegova daljnja izdanja nakon pete generacije IPhonea te Apple Watch.

U Hrvatskoj trenutno Apple Pay uslugu mogu koristiti korisnici koji imaju otvorene račune preko Monese i Revolut servisa.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox