Goran Brajdić- novi član Uprave za financije adriatica.net Grupe

Goran Brajdić karijeru u adriatica.net Grupi počinje graditi 2010. godine kao direktor financija Atlasa. Preuzimanjem funkcije člana Uprave za financije adriatica.net Grupe svojim će bogatim iskustvom i stručnošću doprinijeti konsolidiranju financijskog poslovanja cijele grupacije.  

Goran Brajdić karijeru počinje graditi 1999. u PBZ-ovom Sektoru riznice kao FX i BOND dealer, gdje se bavi trgovanjem financijskim instrumentima na svjetskim tržištima, da bi 2000. godine postao pomoćnik direktora financija i pomoćnik direktora riznice HT-a. 2004. godine preuzima funkciju direktora odjela riznice u Tisku, a pet godina kasnije postaje direktor financija tvrtke Znanje. Prošle godine prelazi u Atlas, gdje se bavi reorganizacijom i konsolidacijom sektora financija, uspostavljanjem financijske odgovornosti i izvještavanja kompanije, uspostavom računovodstvenih, kontroling i rizničarskih funkcija i procesa.

Preuzimanjem funkcije člana Uprave za financije adriatica.net Grupe svojim će bogatim iskustvom i stručnošću doprinijeti konsolidiranju financijskog poslovanja cijele grupacije - vodeće turističke kompanije na području jugoistočne Europe. Diplomirani je ekonomist, ovlašteni investicijski savjetnik i predavač na brojnim konferencijama u zemlji i inozemstvu. Predsjednik je Uprave Hrvatske udruge korporativnih rizničara i član Uprave Europske udruge korporativnih rizničara. (PS/JK)

 

 

 


 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox