H2H konferencija - kako prepoznati i razvijati potencijal!

U organizaciji Vis Animi centra uz pokroviteljstvo HGK u srijedu 26.11.2014. s početkom u 10 sati održat će se prva H2H konferencija namijenjena poduzetništvu. Ako želite naučiti što predstavlja ljudski potencijal u poslovanju 21. stoljeća i koliki je njegov utjecaj, ovo je mjesto na kojem ćete dobiti odgovore.Svi znamo (teoretski a i praktično) što je stres. Već odavno gotovo da nema granice između poslovnog i privatnog života. Kako bismo napredovali potrebna je stalna motivacija, a ona zna tako brzo splasnuti. Život je sve kompliciraniji, izazovi sve veći, a uloga sve više. Pa ipak, na spomen upravljanja ljudskim potencijalom većina će slijegnuti ramenima i priznati da ne razumiju točno o čemu je tu riječ. Što predstavlja potencijal, kako ga prepoznati i razvijati, zašto je to uopće važno i koje su dugoročne posljedice ignoriranja promjena...samo su neka od pitanja na koja ćemo na konferenciji dati odgovore.

Cilj konferencije je osvijestiti i objasniti važnost razvoja i upravljanja ljudskim potencijalom u današnjem načinu poslovanja te pomoći razumjeti ključne procese i njihov utjecaj na poslovanje. Namijenjena je poduzetnicima i ključnim osobama SME sektora, osobama koje žele razvijati sebe ili druge, poduzetnicima početnicima i onima koji to žele postati. Kako ističe organizatorica procesi su ti koji velike čine velikima i oni su ključ svakog uspjeha. Devet predavača približit će "misterij" upravljanja ljudskim potencijalima kroz zanimljive naslove/tema ljudima izvan struke krenuvši od početnih točaka procesa, do primjera iz prakse i novih tehnika razvoja.

Martina Ferk, prof.dr.sc. Vidoje Vujić, Aco Momčilović i Sanja Gomuzak samo su neki od stručnjaka koje će sudionici imati priliku slušati i interaktivno sudjelovati na njihovim predavanjima. Pridružit će im se i poseban gost čije sudjelovanje daje i međunarodni karakter cijelom događaju, a govorit će o motivaciji zaposlenika iz poduzetničke perspektive.

Uz potporu sponzora ulaz na konferenciju je besplatan uz prethodnu prijavu putem OBRASCA.

Cijeli događaj omogućava i nezaobilazan networking, no ponesite i vizitku više kako biste imali šansu uz nova poznanstva i znanja osvojiti i nagradu. Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/1Jq_bxR3e5ZBwnFfZa3d4kwQ5Lx0YS80oRkcARXDKcLg/viewform

PS/S.P.


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox