Harry Redknapp na jubilarnoj COMBIS konferenciji

COMBIS će jubilarno izdanje konferencije održati u Umagu, 13. i 14. listopada.

COMBIS konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, održat će se 13. i 14. listopada u Umagu, u hotelu Meliã Coral. Krovna tema ove godine je 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. koja ima za cilj sudionike COMBIS konferencije upoznati s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati najbolje ICT projekte i brojne mogućnosti tehnologije u budućnosti.  

Plenarno predavanje powered by HT na COMBIS konferenciji održat će Harry Redknapp, poznati nogometni trener, bivši nogometaš i jedan od najpoznatijih sportskih govornika Ujedinjenog Kraljevstva. U svom predavanju Redknapp će se osvrnuti na tehnologiju u svijetu sporta, posebice u nogometu te na načine na koje je IT utjecao na igru, na pravila i doživljaj gledatelja. Uz to, Redknapp će govoriti o motivaciji, kao i o vođenju tima te pristupu zahtjevnim igračima. Na predavanju će biti riječi i o tome kako se prilagoditi sveprisutnim promjenama, a publiku će zasigurno inspirirati na nove poslovne poteze jer Redknappov je način promišljanja uvijek inovativan i zanimljiv.

"Naglasak naše jubilarne COMBIS konferencije je na promišljanju o budućnosti i promjenama. O promjenama će stoga govoriti i naš plenarni govornik Harry Redknapp, a predstavit ćemo i neke promjene koje smo pokrenuli unutar COMBISa u proteklih godinu dana. Prije svega, predstavit ćemo naš Neostartup projekt, COMBISov interni start-up, a što smo dosad postigli u ovom području, saznat ćete premijerno u listopadu", najavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica i idejna začetnica COMBIS konferencije.

Sadržaj jubilarnog, 10. izdanja COMBIS konferencije podijeljen je u tri dijela. Prvi dio sadržaja odvijat će se pod nazivom Digitalized Business, a odnosi se na predavanja o rješenjima koje potiče digitalna revolucija u poslovanju. Drugi dio sadržaja je Cloud, IoT & BigData jer su Cloud rješenja sve više i više postala preferirani odabir načina poslovanja mnogih kompanija, dok Internet of Things i Big Data tehnologije otvaraju mnoge mogućnosti koje smo donedavno teško mogli i zamisliti. Treći dio, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informacijske tehnologije i njenu primjenu u poslovanju. Ovogodišnjim predavanjima obuhvaćeni su recentni, inovativni projekti, a intencija je predstaviti tehnologiju kroz što širi kontekst, kako bi se na što jednostavniji način mogle uvidjeti sve mogućnosti i konkretne primjene na našem tržištu.

Kroz proteklih devet godina COMBIS konferencija ugostila je više stotina predavača, svjetski poznatih govornika, preko dvije tisuće sudionika, inspirirala više stotina medijskih objava, pružila puno networkinga  i dodatnog konferencijskog sadržaja. U prošlogodišnjoj anketi čak 94 posto sudionika izjavilo je kako bi se vratili i ove godine na COMBIS konferenciju. Stoga se za jubilarno izdanje u listopadu očekuje preko 400 sudionika iz Hrvatske i regije.

"COMBIS konferencija se danas svrstava među najvažnije IT konferencije i to ne samo zbog broja sudionika, već i zbog različitih, korisnih tema i značajnog poslovnog networkinga. Uspjeli smo stvoriti snažnu zajednicu i na to smo iznimno ponosni. Uvijek nam je cilj potaknuti raspravu te kroz razmjenu ideja i iskustava otvoriti prostor za neka nova razmišljanja, za kreiranje poslovnih IT rješenja koja će obilježiti vrijeme koje tek dolazi. Uvijek gledamo širu sliku, to je ono što nas pokreće i motivira. Naravno, pripremamo i neka iznenađenja, kako jubilej i zaslužuje", rekla je Renée.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, COMBIS su podržali zlatni sponzori Arbor Networks, Automic Software, Cisco, Clico SEE, Commvault, Dell, Lenovo, Unify, Veeam i Veracomp d.o.o., srebrni sponzori Lexmark, Microsoft Hrvatska i S4E CHS te medijski pokrovitelji ICTBusiness.info, Jutarnji list, Mreža, Netokracija, Novi list, Poslovni savjetnik, Privredni vjesnik, Tportal, Večernji list i Yammat FM!

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 10. COMBIS konferencije.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox