HDZ optužio SDP da je naručio transparent u Imotskom

Vodstvo županijskoga splitsko-dalmatinskog HDZ i čelnici Imotskog i općine Runović na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare izrazili nezadovoljstvo što je jučerašnji posjet premijerke Jadranke Kosor Imotskom, kako su rekli, zasjenjen medijskim izvješćivanjem o transparentu s natpisom “Vratite ukradeno” te su optužili SDP u Imotskom da je naručio taj transparent.

 

Predsjednik povjerenstva županijskog HDZ-a Ante Sanader je istaknuo kako su medijska izvješća dala prednost tom transparentu pred otvorenjem glazbene dvorane Osnovne glazbene škole "Dr. fra Ivana Glibotića", koja je neobično važna za mlade u imotskom kraju jer su njezini polaznici osvajali hrvatsko prvenstvo, a bili su i europski doprvaci”.

Imotski gradonačelnik Ante Đuzel je istaknuo kako je glazbena škola na ponos cijelom imotskom kraju te nije korektno medijski isticati u prvi plan transparent. Tu poruku (‘Vratite ukradeno’) naručio je SDP u Imotskom, a trojica mladića su poslušala narudžbu iz SDP-a - tvrdi Đuzel.

Načelnik runovićke općine Josip Lešina je, objašnjavajući tvrdnju da je SDP naručio jučerašnji transparent u Imotskom, rekao kako su ga na zgradu postavila trojica mladića koji su na poticaj oporbenih stranaka organizirali i prosvjed građana kad je izbio veliki požar na odlagalištu otpada na Kozjačiću u Imotskom u srpnju ove godine.

Pozvao je medije da izvješćuju i o pozitivnim stvarima a ne samo o onome što je negativno. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox