Hladno pivo ide na turneju uz Laško

Pivovarna Laško sponzor je nadolazeće turneje Hladnog piva pod nazivom Kud pivo tud i ja, kojom će rock grupa obići sve veće gradove u Hrvatskoj i regiji.

Predstavnici Pivovarne Laško i popularne rock grupe Hladno pivo potpisali su sponzorski ugovor u zagrebačkoj pivnici Mlinarica. Pivovarna Laško će u sljedeće tri godine podupirati projekte Hladnog piva, trenutno najpopularnije rock grupe u regiji. Tvrtka se na taj način direktno angažirala u promicanju hrvatske urbane rock kulture i omogućila Hladnom pivu organizaciju spektakularne turneje Kud pivo tud i ja, povodom izdavanja njihovog novog albuma Svijet glamura. 

Dobri poslovni rezultati omogućili su nam da i u Hrvatskoj podupiremo lokalne, u ovom slučaju atraktivne glazbene projekte. Hladno pivo je grupa iznimnih i kreativnih glazbenika. Uvjeren sam da će uz pomoć sponzorstva Pivovarne Laško, njihovi atraktivni koncerti svim posjetiteljima dočarati jako dobro Hladno pivo - izjavio je Jure Struc, direktor marketinga Pivovarne Laško.

Sretni smo što imamo jako dobro pivo kao sponzora i što proširujemo administrativne granice druženja našeg omiljenog napitka i r'n'r glazbe. Ova buduća višegodišnja suradnja s Laškim nam omogućuje realizaciju najveće turneje nekog rock'n'roll benda do sada na ovim prostorima. Moći ćemo dovesti Svijet glamura u mnoge gradove gdje bi inače ta misija bila neizvediva i pobrinuti se dapublika ne ostane žedna. Počinjemo 7. listopada u Areni Zagreb. Kud pivo tud i mi! – izjavio je Mile Kekin u ime svih članova Hladnog piva. (PS/HT)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox