HP povećava produktivnost na hibridnom papiru i u digitalnom svijetu

U današnjim kompanijama radna je snaga sve više mobilna pa su tako sve veće i baze podataka. Iz tog razloga kompanije traže nova poslovna rješenja koja su jednostavna za upotrebu i koja povećavaju učinkovitost. HP inovacije u LaserJet portfelju pisača korisnicima omogućavaju poboljšani mobilni ispis te transformiraju digitalni i ispisni tijek rada, a s ciljem boljih poslovnih rezultata.

HPLaserJet Pro MFP M125/M127

Projektiran za podršku rada u malim i srednje velikim tvrtkama, HP LaserJet Pro serije MFP M125/M127 najmanji je HP-ov višefunkcijski pisač (MFP) za crno-bijeli ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje(1). Riječ je o uređajima koji tvrtkama omogućavaju postizanje optimalne poslovne učinkovitosti uz profesionalne i pouzdane rezultate. Uz HP LaserJet Pro MFP serije M125/M127 male i srednje velike tvrtke mogu i:

• Ubrzati zadatke ispisa s mogućnostima mobilnog ispisa kao što su Wireless Direct, HP ePrint i         AirPrint

• Izravno s uređaja skenirati sadržaje na web-mjesta za upravljanje dokumentima koji su u oblaku (Flow CM, GoogleDocs, Box.net) te s uređaja dohvaćati sadržaje s tih mjesta

• Učinkovito ispisivati pri brzini od najviše 21 stranice po minuti (ppm)

• Uštedjeti na fizičkom prostoru za radnim stolom jer najmanji HP-ov višefunkcijski pisač zauzima tek kojih 50‐ak centimetara

• Koristiti ugrađenu mogućnost povezivanja s Ethernetomi Bežičnom mrežom

• Koristiti upravljačku ploču na 3-inčnom dodirnom zaslonu u boji

• Smanjiti potrošnju energije s tehnologijom automatskog uključivanja i isključivanja te s tehnologijom EcoSmart  (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox