Hrvatska kongresna ponuda na burzi u Barceloni

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) nastupit će ovog tjedna, od 30. studenog do 2. prosinca, na kongresnoj i insentiv burzi EIBTM u Barceloni gdje će zajedno s još 28 suizlagača predstavit hrvatsku kongresnu i insentiv ponudu, izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a.

Osim promocije cilj zajedničkog hrvatskog nastupa na toj burzi je i ostvarivanje novih kontakata s kongresnim i insentiv organizatorima iz Europe i svijeta, a za tu priliku priređen je i poseban promotivni materijali o Hrvatskoj.

Među izlagačima koji će uz Hrvatski kongresni i insentiv ured predstavljati hrvatsku kongresnu ponudu su brojne hotelske kuće (Aristos Zagreb, Croatia Cavtat, Istraturist Umag, Jadranski luksuzni hoteli, Maistra Rovinj, Sunčani Hvar, The Regent Esplanade, Valamar i drugi), turističke agencije-destinacijske menagement kompanije (Atlas, Bantours, Dubrovnik Travel, Elite Travel, Globtour Event, Gulliver travel i druge), Croatia Airlines te kongresni uredi Opatije, Zagreba, Dubrovnika i Rijeke.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox