Hrvatska tvornica ROCKWOOL najbolja na svijetu

Tvornica u Istri ponovno je najbolja tvornica kamene vune ROCKWOOL Grupe, što potvrđuje posvećenost kvaliteti ali i predanost svih zaposlenika ovom velikom postignuću, drugu godinu za redom. Svi djelatnici tvornice posebno su posvećeni zaštiti na radu i bilježe impresivne rezultate i na tom području.


Tvornica kamene vune ROCKWOOL iz istarskog Pićna ponovno je proglašena najboljom tvornicom unutar ROCKWOOL Grupe. Ovo veliko priznanje hrvatskoj tvornici dolazi drugu godinu zaredom, a priznanje je tim veće s obzirom na veliku konkurenciju. Grupa, naime, ima čak 51 tvornicu diljem svijeta, od kojih njih 39 proizvodi kamenu vunu.

Ovaj izuzetni uspjeh dodatno potvrđuje važnost posvećenosti kvaliteti, održivosti, inovaciji i predanosti, ističući hrvatsku tvornicu ROCKWOOL kao lidera ne samo u regiji, već i globalno. Priznanje za najbolju tvornicu unutar Grupe potvrda je i kamene vune koja se proizvodi u Hrvatskoj kao vrhunskog proizvoda. Visoki postotak recikliranog udjela u završnom proizvodu (gotovo 40 %!) govori dovoljno o održivosti samog proizvoda, a bitno je naglasiti da tvornica u Istri posluje poštujući visoke kriterije ISO standarda za kvalitetu, okoliš, energiju i zaštitu i sigurnost na radu, ali i razne druge europske certifikacije i norme.

Sve to ne bi bilo moguće bez predanosti svih zaposlenika

Jedan od ključnih faktora koji je pridonio ovom uspjehu jest izvanredan angažman zaposlenika tvornice. Kroz njihovu strast, predanost i neprestani trud, postignuti su vrhunski rezultati u proizvodnji te zadržana visoka razina zaštite na radu . Impresivno je napomenuti da tvornica ROCKWOOL bilježi više od 1480 dana bez ozljede na radu koja je rezultirala izgubljenim danom, što ne samo da svjedoči o iznimnoj sigurnosti na radu, već i o zajedničkom naporu cijele tvornice prema očuvanju zdravlja i dobrobiti zaposlenika. 

Ovaj uspjeh odražava duboku predanost tvornice ROCKWOOL prema proizvodnji najkvalitetnije kamene vune, ističući time izvanrednu izdržljivost, energetsku učinkovitost i održivost proizvoda za koje možemo reći kako su ponosno Proizvedeni u Hrvatskoj. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox