HSLS predstavio kandidate za zagrebačke izborne jedinice

Hrvatska socijalno liberalna stranka (HSLS) na predizbornom skupu u Zagrebu predstavila je danas kandidate za zagrebačke izborne jedinice, a njezin predsjednik Darinko Kosor istaknuo je da će predstojeći parlamentarni izbori pokazati žele li hrvatski građani nužne promjene vlasti i načina vođenja zemlje.

 

Pozvao je građane da ako žele stvarne promjene u što većem broju izađu na izbore i glasuju za HSLS, odnosno za "sadržaj, a ne ambalažu". HSLS po mišljenju mnogih ekonomskih stručnjaka, poduzetnika i obrtnika ima najbolji gospodarski program i spreman ga je provesti s kvalitetnim ljudima koje ima, naglasio je.

Osvrnuvši se na tvrdnje iz HDZ-a da svi oni koje ne glasuju za nj ne vole Hrvatsku, Kosor je poručio da je upravo HDZ opljačkao i uništio Hrvatsku i da velika većina građana koji, kako pokazuju ankete, neće glasovati za HDZ vole Hrvatsku i smijenit će ga s vlasti. U vezi s tvrdnjama predsjednika HNS-a Radimira Čačića da oni koji ne glasuju za Kukuriku koaliciju nisu normalni, Kosor je uzvratio da su ti građani i više nego normalni, jer da nisu ne bi toliko dugo trpili Čačića. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox