HSP napustilo 350 članova

Dojučerašnji predsjednik šibensko-kninskog HSP-a Ivica Ledenko izvijestio je danas da je on i 350 članova HSP-a s područja županije napustilo stranku zbog "nedemokradskih procesa koji se u posljednje vrijeme događaju u HSP-u".

 

Sve je kulminiralo kada je predsjednik HSP-a Daniel Srb SMS porukom raspustio županijsko vijeće stranke i sva njegova tijela, obrazlažući svoju odluku potrebom uklanjanja zapreka u provođenju predizborne kampanje u 9. izbornoj jedinici. Predsjedniku Srbu na poruku je odgovorilo oko 350 članova šibensko-kninskog HSP-a koji su ga, također SMS-om obavijestili kako napuštaju stranku - rekao je Ledenko na konferenciji za novinare.

Odmetnuti HSP-ovci, kazao je Ledenko, odsad će djelovati okupljeni oko nezavisnog kluba vijećnika Šibensko-kninske županije, a tako će se predstavljati i članovi, njih ukupno 70, koji trenutno obnašaju funkcije županijskih, gradskih i općinskih vijećnika u županiji.

Ledenko je pred novinarima ustvrdio kako je Daniel Srb najveće razočarenje HSP-a. Čitava je stranka očekivala da će Srb uvesti korjenite promjene u stranci, no umjesto toga ispostavilo se da Anto Đapić danas strankom upravlja direktnije no što je činio kada ju je sam vodio, rekao je jučer smijenjeni Ledenko. (Hina)

 

 

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox