HSS: Opačić i Dalić imaju kabinetski pristup politici

Izborni stožer HSS-a, reagirajući na priopćenje Milanke Opačić i izjave Martine Dalić vezano uz izbornu kampanju Božidara Pankretića u VII. izbornoj jedinici, poručuje da obje imaju "kabinetski pristup politici" koji je nepoznat HSS-u.

Prva na listi Kukuriku koalicije za VII. izbornu jedinicu Milanka Opačić u priopćenju je među ostalim, navela kako se Božidar Pankretić spustio ispod razine dobrog ukusa u očajničkom pokušaju da prijeđe prag u toj izbornoj jedinici, a prva na listi HDZ-a za tu jedinicu Martina Dalić jučer je izjavila da Božidar Pankretić "vodi neprihvatljivu i nekorektnu kampanju".

U oba slučaja radi se o kabinetskom pristupu politici, koji je nama iz HSS-a nepoznat, te vjerujemo da će birači prepoznati naš dosadašnji rad i glasati za listu broj 12, ističu HSS-ovci pozivajući Milanku Opačić, kao i jučer Dalić, da objavi projekte koje je predlagala i pomogla Karlovačkoj županiji te sve slike s terena gdje je mukotrpno radila i obilazila svoje glasače, koji joj "već duži niz godina omogućavaju pristojna primanja i benificije".

Kukuriku koalicija na svojoj listi u prvih osam mjesta nema stanovnika Karlovačke županije pa je razumljivo da se ljute na listu broj 12 koja ima pet kandidata s područja Karlovačke županije. Na listi Kukuriku koalicije su kadrovi s Iblerova trga koji su bez izborne baze, nisu prehodali teren po Karlovačkoj županiji niti stavili Karlovčane visoko na listama te im preostaje samo da se ljute kada nemaju rezultate svojeg rada, ističe se u priopćenju HSS-a. Samim time pokazuju koliko im je stalo do problema Karlovačke županije, a i kao opozicija naučili su se svađati, a ne konkretno raditi, navodi se u priopćenju i dodaje da je Božidar Pankretić "kroz svoj život sve poslove obavljao maksimalno profesionalno i davao 100 posto sebe pa je normalno da to daje i rezultate". (Hina/HT)

 

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox