HTC One S - najtanji HTC One dosada

HTC One S od danas je dostupan korisnicima u svim Vip Centrima po cijeni već od 9 kuna u tarifama Bez limita. Riječ je o najtanjem pametnom telefonu s operativnim sustavom Android OS4.0 (ICS) iz HTC ponude.

Uz inovativan dizajn, ovaj praktičan uređaj nudi potpuno novi doživljaj zaslona uz vrhunsku sliku, unaprijeđen zvuk te kameru koja čak pri slaboj svjetlosti ima mogućnost fotografiranja oštrih i živih fotografija.

Širine svega 7,8 mm, HTC One S namijenjen je ljudima koji žele pametni telefon kompaktne veličine i atraktivnog izgleda. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon S4 procesor s do 1.5GHz dvojezgrenim CPU-om, a jedna od glavnih odlika mu je upadljiv 4,3-inčni touchscreen izrađen od CorningGorilla Glass.

Također, upravo HTC One S podiže ljestvicu kad je riječ o inovacijama u mobilnoj telefoniji. Naime, ovaj HTC uređaj krasi Ceramic Metal površina koja je rezultat mikroark oksidacije (MAO). MAO transformira površinu aluminijskog tijela u keramiku, super-gustu kristaliziranu strukturu koja je četiri puta čvršća od anodiziranog aluminija, što podiže One S na potpuno novu razinu jer omogućuje mijenjanje boje uređaja od svjetlije prema tamnijoj, osiguravajući mu na taj način moderan i sofisticiran izgled.

HTC One S integrira Android 4.0 (ICS) uz HTC Sense 4 korisničko sučelje, predstavlja HTC ImageSense, potpuno novu 8 MP kameru koja hvata 40 posto više svjetla te omogućava izuzetne performanse u nepovoljnim uvjetima kao što su slabo svjetlo, mrak ili jako stražnje svjetlo. Osim nove kamere, HTC Sense 4 također uključuje poboljšanu kvalitetu zvuka te olakšava način na koji ljudi slušaju glazbu na svojim telefonima. (ps/jk)

 

 

 


 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox