Huaweijeva oglašivačka mreža sve popularnija u Hrvatskoj

Ponuda na Huaweijevoj platformi za distribuciju aplikacija AppGallery je sve veća i veća. U vrlo kratkom roku u galeriju su ulistane sve bitne domaće aplikacije, od možda i najvažnijih bankarskih aplikacija, preko self-care aplikacija telekoma, medijske aplikacije, ali i one taksi službi, dostave hrane i slične.


Dio vlasnika aplikacija kao bitan izvor prihoda vidi i oglašavanje, te su zato u aplikaciju ugradili i AdsKit, koji omogućuje monetizaciju prometa koji ostvaruju. Istodobno AdsKit vlasnicima aplikacija, ali i oglašivačima omogućuje dostupnost do krajnjeg korisnika putem napredne oglašivačke platforme. Odnedavno su i domaći oglašivači počeli koristiti AppGallery AdsKit. Među njima se ističu kompanije poput Njuškala i Aircasha.

Zadovoljstvo nam je primijetiti da je naša oglašivačka mreža sve popularnija među vlasnicima aplikacija. Domaći su developeri i vlasnici aplikacija brzo shvatili da bez Huaweija ne mogu adresirati cjelokupno tržište ali i prepoznali priliku. Naime Huawei oglašivačka mreža je otvorena je za sve, no u ovoj fazi nudi vrlo konkuretne uvjete suradnje. Pozivamo vlasnike aplikacija da kroz oglašavanje monetiziraju svoj rad, a kompanije i agencije s druge strane kroz našu platformu mogu lako dosegnuti veliku bazu korisnika, istaknuo je Norman Mueller, direktor razvoja poslovanja AppGalleryja.

Huawei oglašivačka mreža omogućuje developerima da dosegnu korisnike AppGalleryja u preko 220 milijuna zemalja diljem svijeta. Vlasnici aplikacija koji žele monetizirati svoj sadržaj mogu to učiniti lako i bez napora te tako potaknuti brzi poslovni rast. Dostupno je ukupno šest različitih formata oglasa čija je integracija brza i jednostavna, a developerima je na raspolaganju i profesionalna korisnička podrška.

U Hrvatskoj je sve više korisnika Huawei pametnih telefona i naravno da smo željeli ponuditi Aircash i na AppGalleryu. Cijeli proces je uvelike olakšala činjenica da smo prepoznati od strane Huaweija kao strateška tvrtka prilikom promocije AppGalleryja i da smo ostvarili odličnu suradnju kod izlaska aplikacije. Aircash novčanik smo na AppGalleryju objavili tek nedavno tako da očekujemo značajnije povećanje broja instalacija. Kako bi potaknuli brži poslovni rast počeli smo koristiti Huawei AdsKit koji nam na vrlo jednostavan i brz način osigurava odličan kanal promocije prema velikom broju korisnika, istaknuo je Stjepan Lučić, voditelj odjela korporativnih komunikacija Aircasha.

Huawei je u samo nekoliko mjeseci od predstavljanja na AppGallery privukao razne domaće aplikacije - banke, telekome, medije, servise za dostavu hrane i prijevoz te brojne druge. Prema Huaweijevim podacima, AppGallery broji više od 600 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a preko 1,3 milijuna developera registrirano je na platformu.

Osim razvoja softvera, Huawei nastavlja i s predstavljanjem novih proizvoda na hrvatskom tržištu. Nedavno su objavili kako su tržišni lider po prodaji pametnih satova u Hrvatskoj, a nakon što su predstavljene FreeBuds 4i bežične slušalice koje odlikuje vrhunski zvuk i autonomija po prihvatljivoj cijeni, odnedavno je kod prodajnih partnera moguće pronaći i prvi monitor na domaćem tržištu – Huawei Display 23,8“, kao i osvježene modele laptopa MateBook D 14 i D 15. Također, u prodaji su dostupna i čak četiri modela novih Huawei rutera. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox