I Karlovački laburisti traže ostavku vlade. Uz bok pastiru, pridružio se i Lesar...

Karlovačkim laburistima na štandu za skupljanje potpisa građana u akciji "Pišite vladi - ostavka" za zahtjevom da vlada podnese ostavku, pridružio se i predsjednik stranke Dragutin Lesar koji je rekao kako tisuće potpisa skupljenih u prvom tjednu te dobar ovotjedni odziv treba biti poruka vladi kako je vrijeme da se povuče.


Uza štand u Karlovcu danas je stajao pastir s ovcom kao prikaz, kako je pisalo uz njih, novoga radnog mjesta za Hrvate. Hrvatski laburisti - stranka rada pokrenuli su 1. veljače u 47 hrvatskih gradova akciju prikupljanja potpisa građana pod nazivom "Pišite vladi - ostavka" s nakanom da od vlade zatraže ostavku.

Razlog više za brz odlazak vlade jest i "činjenica da svi političari u Remetincu imaju samo jedan dres, onaj HDZ-ov", ali također i to da su tamo samo oni kojih se najprije stranka odrekla.

Povezivanje interesa završetka pregovora za ulazak u Europsku uniju s odgodom raspisivanja prijeko potrebnih izbora Lesar smatra samo alibijem za ostanak ove vlade na vlasti te Lesar "ne vidi ni jedan opravdan razlog za ostanak vlade na vlasti".

"Hrvatski laburisti - stranka rada" skupljaju potpise i on-line, a kako je rekao Lesar, to nisu virtualni ljudi, već s pravim imenom i prezimenom.  (Hina/SJ)

 

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox