Iako policija nema saznanja, HDZ zna

Predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a i ministar u Vladi Tomislav Ivić ponovio je kako iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB. Činjenica da je predsjednik HDSSB-a bio na prosvjednom skupu u Osijeku sama po sebi sve govori, zaključio je Ivić.

Isti scenarij od prije dvije godine i prisutnost velikog broja članova mladeži HDSSB-a daju mi pravo tvrditi da iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, rekao je Ivić nakon današnje konferencije za novinare HDSSB-a u Osijeku, na kojoj je predsjednik glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić odbacio optužbe županijskog HDZ-a da iza prosvjeda u Osijeku i napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, potpomognut SDP-om.

Isti scenarij od subote ispred zgrade u kojoj su HDZ-ove službene prostorije u Osijeku viđen je i prije dvije godine kada su HDSSB-ovci u predizbornoj kampanji za lokalne izbore divljali ispred HDZ-ovih službenih prostorija, gađajući fasadu jajima i paleći zastavu HDZ-a - kazao je Ivić. Među huliganima koji su u subotu pokušali provaliti vrata na istoj zgradi, kako je Ivić izjavio Hini, viđen je velik broj mladeži HDSSB-a. I sama činjenica da je predsjednik HDSSB-a bio na prosvjednom skupu u Osijeku sama po sebi sve govori, zaključio je Ivić. (Hina/mš)

 

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox