iBusiness - sinonim za servis nove gneracije

Nakon višegodišnjeg iskustva u otklanjanju programskih te fizičkih nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkim telekomunikacijskim uređajima, tvrtka iService odlučila je proširiti svoje poslovanje novom uslugom nazvanom iBusiness.

iBusiness pruža rješenja za poduzeća koja trebaju profesionalno, povoljno i učinkovito popravljanje uređaja i podršku. Cilj ove usluge je ukloniti probleme i nedostatak vremena potrebnog za menadžment uređaja poduzeća kroz profesionalno i praktično djelovanje. Praktičnost ove usluge je otklanjanje kvara na pametnim telefonima i tabletima na licu mjesta od strane zaposlenika iServicea.

Appleovi uređaji servisiraju se na licu mjesta u kratkom vremenu, dok se ostali uređaji servisiraju u poslovnicama iServicea i servisirani se dostavljaju svojim korisnicima. Usluga dolaska i odlaska je besplatna, a cijena servisa ista je kao u dućanu.

"iBusiness nudi jedinstvena rješenja za svaku organizaciju ovisno o specifičnim potrebama. Sve popravke radi tim iskusnih i provjerenih stručnjaka, a samo najbolji od njih izlaze na teren. Razumijemo u potpunosti važnost optimalnog funkcioniranja organizacije, stoga ovom uslugom želimo osigurati da uređaji zaposlenika budu u vrhunskom stanju kako bi bili produktivni“, naglašava direktor Ivan Grginović te nadodaje: "puno popravaka koje su naši tehničari radili u zadnjih šest godina odvijali su se u neposrednoj blizini ureda i upravo zahvaljujući tome prikupili su mnogo znanja i razumijevanja o tome kako poduzeća brinu o uređajima svojih zaposlenika."

Tvrtka iService iza sebe ima trogodišnje iskustvo upopravljanju pametnih telefona, tableta te Appleovih računala. Svoje usluge nude u dvije poslovnice u Zagrebu u Masarykovoj 18 te u Ulici grada Vukovara 20. PS/S.P.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox