Ikea zapošljava 250 ljudi

Ikea je danas otvorila prvi od dva kruga natječaja za masovnije zapošljavanje u Ikeinoj robnoj kući Zagreb čije se otvorenje očekuje u ljeto 2014. U prvom krugu, koji je počeo danas, Ikea će zaposliti oko 110 ljudi u odjelima Ikea Food, Protok robe te u odjelu Procjena štete namještaja i popravci, piše Večernji.hr.

U sljedećem, posljednjem krugu masovnog zapošljavanja koji će trajati od petka 28. veljače do petka 7. ožujka Ikea će tražiti još 150 radnika za pozicije prodavača te zaposlenike u odjelu Odnosa s kupcima.

"Svi zainteresirani kandidati na linku www.IKEA.hr/posao mogu ispuniti online-predložak životopisa na hrvatskom jeziku. Za kandidate koji prođu prvu selekciju uslijedit će telefonski i grupni intervjui. Zatim ćemo odabrane kandidate pozvati u Centar za procjenu kako bismo ih kroz različite zadatke i druženje bolje upoznali te utvrdili dijele li vrijednosti tvrtke" – istaknula je Ana Josipović, voditeljica ljudskih resursa Ikea robne kuće Zagreb.

Kažu da su glavne vrijednosti koje traže među zaposlenicima i na kojima temelje poslovanje zajedništvo, skromnost i snaga volje, vođenje primjerom, svjesnost o troškovima te stalna težnja napretku. PS/S.P. (Izvor: Večernji.hr) 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox