IN2 kupio dvije hrvatske softverske tvrtke

 Nedavnim pridruživanjem dva nova člana – tvrtki LabNet iz Osijeka  i Par-am iz Zagreba – IN2 grupa je obogatila svoju ponudu aplikativnih proizvoda i pripadajućih usluga na području zdravstvenog i javnog sektora.

Tvrtka LabNet je svojim rješenjem za informatizaciju laboratorija u sklopu bolnica, domova zdravlja i privatnih laboratorija BioNET LIS, zauzela mjesto vodeće domaće tvrtke u tom specijaliziranom tržišnom segmentu, dok je Par-am u svojem dosadašnjem radu prepoznat  svojim softverskim rješenjima u području veterine.

Pripajanjem Par-ama IN2 grupa je proširila ponudu aplikativnih rješenja u javnom sektoru sustavom za upravljanje radom veterinarskih ambulanti i registrom cijepljenih pasa. IN2 će do kraja godine obje tvrtke integrirati, a LabNet će u sklopu Sektora zdravstva u IN2 ujedno biti temelj novoosnovanog ureda IN2 grupe u Osijeku.

Smatramo da recesija ne dozvoljava pasivnost tako da otežani uvjeti poslovanja predstavljaju izazov i ujedno šansu. U zadnje 3 godine imali smo 5 akvizicija i vjerujem da će ih biti još jer je to bitna odrednica našeg rasta. Posebno smo ponosni da kriza na to nije utjecala, istaknuo je Ante Mandić, predsjednik uprave IN2. (PS/jk)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox