Ina zaposlila 122 pripravnika

Potpisivanjem ugovora o radu u Ini je jednogodišnji pripravnički staž započelo 122-je pripravnika, zaposlenih kroz program Growww 2011. 

Pripravnici će svoju jednogodišnju praksu provesti u Ininim službama u Zagrebu, Đurđevcu, Donjem Miholjcu i Ivanić-Gradu, kao i u Ininim rafinerijama u Rijeci i Sisku. Ti su pripravnici bili među 3000 mladih visokoobrazovanih talenata koji su se, kroz Growww program, ove godine prijavili za rad u Ini, odnosno izrazili želju da svoj profesionalni put započnu u njoj, ističe direktorica Inine Službe za razvoj i obrazovanje Ivana Kovačević Vukas.

Pripravnici i u HŽ-u

O zapošljavanju pripravnika izvijestili su i iz HŽ-a iz kojeg ističu da je direktor HŽ Carga Zlatko Rogožar danas potpisao ugovore o pripravničkom stažu za sedam novih zaposlenika koji će u sljedećih godinu dana obavljati poslove u različitim područjima HŽ Carga.

Prema odluci o planu zapošljavanja pripravnika i volontera u ovoj će se godini u HŽ Cargu zaposliti ukupno 39 pripravnika i 36 volontera, navode iz HŽ-a i dodaju da je po prvi put u HŽ Cargo primljena veća skupina visokokvalificiranih pripravnika koji su prošli proceduru prema strategiji upravljanja ljudskim potencijalima. (Hina/jk)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox