InfoDom jača fokus na izvozna tržišta

Novi direktor prodaje i marketinga Lora Čurković je radio na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima: IBM Hrvatska, Oracle Hrvatska, Combis, Infosistem i Sedam IT.InfoDom transformira prodaju pridruživanjem novog direktora prodaje i marketinga g. Lore Čurkovića, a g. Hrvoje Sagrak vodit će izvozne programe. Ovim preustrojem, InfoDom dodatno jača svoje prodajne kapacitete uz naglašen fokus, pored domaćeg i na izvozna tržišta.

Lora Čurković je radio na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima: IBM Hrvatska, Oracle Hrvatska, Combis, Infosistem i Sedam IT. 

Dolaskom g. Čurkovića i ustrojem nove izvršne dužnosti prodaje za izvozne programe koje vodi g. Sagrak, InfoDom je potvrdio svoju poziciju jednog od vodećih isporučitelja kompleksnih rješenja u SE Europe. 

Povodom imenovanja g. Čurković je istaknuo: “Veselim se dolasku u svoj novi tim i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da InfoDom ojača svoju tržišnu poziciju te nastavi svoj put uspjeha, kako kod svojih zaposlenika, tako i kod svojih korisnika. 

Vjerujem kako će osnaženi prodajnim tim, svojim znanjima, iskustvom i energijom doprinijeti  našem poslovnom rastu, te da ovako postavljamo temelje za  još bolje i kvalitetnije poslovne rezultate.“, naglasio je prof dr.sc. Slavko Vidović. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox