Institut IGH imenovao tročlanu Upravu društva

Odlukom Nadzornog odbora Instituta IGH d.d., a s ciljem jačanja postojećih te širenjem na nova tržišta, u Upravu društva imenovani su Vedrana Tudor, dosadašnja direktorica Regionalnog centra Split Instituta IGH, te Miroslav Pauzar, dosadašnji direktor Regionalnog centra Osijek, dok je dosadašnji direktor Instituta IGH Robert Petrosian imenovan za Predsjednika Uprave. 


Robert Petrosian imenovan je direktorom Instituta IGH  u veljači 2020.godine, dok je od 2019.godine bio član Uprave. Robert je svoju karijeru u IGH započeo još 2012.godine, a 2016. postaje direktor podružnice IGH u Rusiji. Od 2017. radi kao direktor podružnice IGH u Gruziji. Bogato međunarodno iskustvo gradio je radeći na pozicijama glavnog izvršnog direktora, zamjenika glavnog izvršnog direktora, glavnog projektanta, voditelja projekata, tehničkog direktora, glavnog inženjera gradilišta u više međunarodnih tvrtki u različitim zemljama. Ekspertizu je stjecao vodeći projekte iz područja građevinarstva, projektiranja i nadzora željeznica, uzletno-sletnih staza, bolnica i međunarodnih medicinskih centara, elektronapajanja i trafostanica, nuklearnih elektrana , industrijskih postrojenja, skladišta i ostale infrastrukture.

Vedrana Tudor svoju karijeru u Institutu IGH započela je 2007.godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi 2016. godine preuzela dosadašnju funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. Prije toga, karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer za razvoj investicija, te je nastavlja razvijati kao voditeljica odjela strateškog savjetovanja klijenata i izvršna direktorica divizije za beton i materijale u tvrtkama Dalmacijacementa RMC Group i CEMEX Hrvatska.

Ključnu ekspertizu posjeduje u operativnom upravljanju konzultantskim i inženjerskim uslugama, strateškom upravljanju složenim projektima, vođenju procesa kontrole kvalitete materijala i građevnih proizvoda, laboratorijskim ispitivanjima te stručnoj podršci klijentima u razvoju investicijskih projekata. Kao članica Uprave posebno će biti usmjerena na dva segmenta strateškog poslovanja, a to su projektiranje i laboratorijska ispitivanja.

Vedrana je magistrirala na Fakultetu građevinskih znanosti u Split, te potom stekla dodatnu International Executive MBA diplomu na uglednoj IEDC Poslovnoj školi Bled. Članica je Hrvatske komore inženjera u graditeljstvu te posjeduje certifikate mnogobrojnih stručnih usavršavanja.

Miroslav Pauzar još od 1986.godine svoju uspješnu karijeru gradi u Institutu IGH, počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Kao član uprave biti će usmjeren na stručni nadzor i vođenje projekata na poslovima i projektima u Hrvatskoj i inozemstvu kao dva iznimno bitna segmenta osnovnog strateškog poslovanja.

Diplomirao je na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.

Vedrana i Miroslav će za sada nastaviti obnašati i funkcije direktora Regionalnih centara u Splitu i Osijeku, a zajedno s ostalim članovima menadžment tima biti će zaduženi i za mentoriranje mladih stručnjaka.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox