Interspar - novi hipermarket otvoren u omiljenoj Portanovi

SPAR Hrvatska je 26. kolovoza otvorio svoj najnoviji INTERSPAR hipermarket u Osijeku. Riječ je o omiljenom hipermarketu, koji se prostire na ukupnoj površini većoj od 4700m2. Osim INTERSPAR ponude, koja je sinonim za širinu asortimana i najbolji omjer cijene i kvalitete, u ponudi je više od 22.000 proizvoda.


Upravo će Osječani i Osječanke, ali i svi Slavonci koji gravitiraju Osijeku, kao industrijskom, upravnom, akademskom, sudskom i kulturnom središtu Osječko-baranjske županije na raspolaganju imati bogat i uvijek svjež izbor prehrambenih proizvoda s naglaskom na svježe meso, voće i povrće, morske i slatkovodne ribe, pekarske proizvode, ali i iznimnu ponudu neprehrambenih proizvoda za domaćinstvo, njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu i školu. Na preko 3000m2 prodajne površine, na policama novog hipermarketa bit će najveći dio domaćih proizvoda, među kojima onih lokalnih proizvođača.

Sada već tradicionalno, SPAR Hrvatska lokalnim proizvođačima daje priliku prezentirati svoje proizvode na policama INTERSPAR hipermarketa. U ponudi ovog hipermarketa dostupan je široki asortiman proizvoda etabliranih kompanija poput Saponije, Kandita, Žita, Tvornice ulja Čepin, Tvornice Ulja Vinkovci, ali i manjih domaćih proizvođača poput Agristara, koji proizvodi čajeve za vlastitu marku S- Budget, Viksija, koji proizvode kore za pite i rade listove za pite i savijače za vlastitu marku SPAR, Manne iz Donjeg Miholjca kao dobavljač smrznutog asortimana dok Pekarstvo Kadulja plasira kruh, pecivo te pakirane i rinfuzne kolače. Tu je i Mesna industrija Ravlić, a od vinara zastupljeni su OPG Vina Antunović, Vinarija Josić i Podrumi Krešić čija vinarija se nalazi u Šarengradu na samoj obali Dunava. U neprehrambenom asortimanu tu su Tvornica snova sa svojim jastucima, poplunima i nadmadracima te tvrtka Bijelić kao uvoznik i distributer XIAOMI pametnih telefona, satova, nadzornih kamera i ostale potrošačke elektronike i softvera.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodno druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom, koje će se održati u petak 27. kolovoza od 17 do 18 sati. Tada će svi kupci moći postavljati pitanja i u razgovoru sa chefom Špičekom doznati zanimljivosti i male tajne pripremanja slasnih, gastronomskih delicija.

Povodom ovog otvorenja u Osijeku, SPAR Hrvatska iskoristio je priliku još jednom pokazati brigu o zajednici u kojoj posluje te donacijom Kliničkom bolničkom centru Osijek, Klinici za pedijatriju točnije Zavodu za neonatologiju osiguravši aparate za pregled najmlađih i najosjetljivijih građana Osječko baranjske županije.  PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox