Iskorisitite mogućnosti Huawei Share tehnologije za još veću produktivnost u poslu

Huawei je nedavno predstavio svoj flagship prijenosnik s FullView zaslonom i čitavim nizom naprednih funkcija – MateBook X Pro. Uređaj korisnicima otvara razne mogućnosti, bilo da je riječ o korištenju za poslovne potrebe ili opuštanju uz igre.


Jedna od brojnih funkcionalnosti laptopa je i Multi-screen Collaboration, koja radi zahvaljujući tehnologiji Huawei Share. Ona omogućuje brz i praktičan prijenos datoteka kod obavljanja posla, tako da se korisnici više ne moraju oslanjati na kablove ili aplikacije trećih strana.

Još viša razina produktivnosti

Potreba za prebacivanjem podataka između različitih uređaja u prošlosti je znala predstavljati probleme. Iako je dokumente uvijek moguće poslati e-poštom, korištenjem raznih aplikacija ili prebacivanjem podataka preko kabela i prijenosnih tvrdih diskova, svi ti načini iziskuju previše vremena. Zato je Huawei razvio Huawei Share tehnologiju. Ona omogućuje projiciranje zaslona telefona na prijenosno računalo i prijenos podataka između dva uređaja odmah. Za početak, sve što treba napraviti je prisloniti područje NFC-a pametnog telefona nasuprot NFC oznake na prijenosnom računalu.

Od tamo je zatim moguće jednostavno povući fotografije ili dokumente koji se žele prenijeti između dva uređaja, bez potrebe za nošenjem kabela sa sobom ili preuzimanjem aplikacija trećih strana, a prijenosi su izvršeni u nekoliko sekundi.

Uz Multi-screen Collaboration funkciju, čak je moguće izravno otvoriti i uređivati datoteke na telefonu pomoću prijenosnog računala. Ažurirana datoteka se po završavanju posla automatski sprema na izvorno mjesto na telefonu. Moguće je reproducirati videozapise i uređivati fotografije spremljene na telefonima preko prijenosnika, što će brojnim korisnicima biti od koristi.

Za brojne korisnike odabir prijenosnog računala ovisio je o performansama, mogućnostima povezivanja perifernih uređaja i kvaliteti prikaza, no danas sposobnost prijenosnog računala da korisnika neprimjetno povezuje s drugim uređajima i poveća produktivnost postaje jednako važna. Huawei MateBook X Pro dizajniran je za korištenje distribuirane tehnologije kako bi se pomaknule granice između Windows i Android sustava te omogućila suradnja između uređaja na razini sustava.

MateBook X Pro prijenosnik otvara i mogućnosti komunikacije na različitim uređajima. Primjerice, kad se prijenosno računalo koristi na poslu i prima poziv na povezani telefon, na njega je moguće odgovoriti izravno s prijenosnog računala, bez potrebe za neprestanim prebacivanjem pogleda između uređaja.

Vrijedi spomenuti i da je Huawei MateBook X Pro opremljen baterijom kapaciteta 56 Wh, koja pruža impresivno trajanje baterije, te dolazi s prijenosnim punjačem. Kako ovaj punjač ima Type-C priključak, može puniti i druge Huaweijeve telefone i tablete s istim priključkom, što može olakšati putovanja.

S Huaweijem MateBook X Pro, kompanija želi pružiti fleksibilno radno iskustvo modernim profesionalcima. Prijenosno računalo jednostavno se povezuje s telefonima, a korisnici uz MateBook X Pro mogu postaviti mobilni radni prostor gdje god se nalazili.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox