Iz HDZ-a prijete Kosorici: Ako ne začepiš, bit ćeš izbačena iz HDZ-a

Nakon niza emotivnih istupa na rubu plača Jadranka Kosor već nekoliko dana šuti, a čini se da je razlog tome prijetnja iz HDZ-a da bi ako ne zašuti mogla biti izbačena iz stranke.

Do Jadranke Kosor, bivše predsjednice HDZ-a, koncem prošlog tjedna stigla je poruka “da će, ako pod hitno ne zatvori usta, biti izbačena iz HDZ-a”. Prijetnja je stigla nakon serije njenih emotivnih istupa izazvanih smjenjivanjem s funkcije potpredsjednice Sabora. Informacija se munjevito proširila HDZ-om, ali i izvan stranke. Poruka koja je lansirana u formi trača do J. Kosor je stigla preko dva posrednika, i to nedugo nakon što je sročena. Iz kruga najbližih suradnika stigla je jasna potvrda da je da je Kosor po načinu na koji je informacija sročena, kao i po tome preko koga joj je prenesena, shvatila kako je cilj bio da čuje upozorenje, piše Večernji list

To su neistine i obične konstrukcije. U HDZ-u nije bilo nikakvog sastanka na kojem bi se govorilo o bivšoj predsjednici, uopće se nije raspravljalo o tome, nije se potegnulo pitanje njene stegovne odgovornosti, niti je itko razmatrao isključenje J. Kosor iz stranke - kazala je glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš.

Bila istina ili trač činjenica je da se nakon niza optužbi za udarce ispod pojasa iznesenih na račun Tomislava Karamarka Kosor povukla te da od nedjelje nije dala ni jednu ozbiljniju izjavu. (HT)

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox